DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB

 • Marcel
 • Carl
 • Lennert

Aangenaam!

Wij zijn DutchLease, een universele autoleasemaatschappij gevestigd in Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van onze service en expertise aan het MKB. 

Operational Leasing is onze core business. Daarnaast heeft u bij ons onder andere de mogelijkheid om voordelig een jong gebruikte auto te leasen waarmee u direct wegrijdt. Heeft u behoefte aan meer flexibiliteit? Met een leaseproduct als Flexible Lease bieden wij u de vrijheid die iedere ondernemer wenst.

Kortom: een totaaloplossing specifiek gericht op uw wensen en behoeften. Vanaf het eerste contact brengen wij uw wensen en behoeften helder in kaart en komen wij met de beste oplossing voor uw situatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Onze service wordt door onze klanten beoordeeld met een 8,9! Hier zijn wij blij mee en erg trots op. Neem contact met ons op en ontdek zelf de reden van deze hoge beoordeling. Bent u klant van DutchLease en wilt u onze service delen met kennissen, collega's of vrienden? Word dan DutchLease Ambassadeur, en ontvang een unieke belevenis cadeau ter waarde van €200,-!

Snel, Persoonlijk & Nuchter Dat is waar we voor staan

 • Altijd een snelle reactie
 • Vast contactpersoon
 • Nuchtere kijk op leasing
 • Hoge klanttevredenheid

Onze klanten ontzorgen is voor ons belangrijk. Zo heeft u voldoende tijd voor uw core-business en regelen wij de organisatie omtrent uw wagenpark."

Ook toe aan échte service?

Lennert
Lennert staat voor u klaar! (033) 45 49 540

Leaseaanbod uitgelicht

Nieuwsoverzicht

 • Overstap naar elektrisch rijden? Vergist u zich niet in de bijtelling!

  Opel Ampera-e

  Stapt u halverwege het jaar over op elektrisch rijden en hield u uw auto eerder buiten de bijtelling, houdt dan rekening met een bijtelling van 4% over het gehéle jaar. Veel berijders vergissen zich hierin. De keuze voor het betalen van bijtelling (en dus het rijden van meer dan 500 km privé kilometers per jaar), geldt per kalenderjaar.

 • Elektrische auto en caravan? Het kan!

  Stel u wilt een elektrische auto kopen maar u gaat altijd met uw caravan op vakantie. Ik hoor u denken: ‘Op vakantie met een elektrische auto? Dat kan toch helemaal niet? Hoe neem ik dan de mijn caravan of aanhanger mee?’ Goed nieuws; er zijn elektrische auto’s met trekhaak die uw caravan of aanhanger kunnen trekken. Lees hieronder welke elektrische auto’s dat zijn.

 • WLTP: voorlopig geen aanpassing van de BPM-tabel

  WLTP geen aanpassing BPM tabel

  Per 1 september 2018 wordt de CO2-uitstoot van nieuwe auto’s berekend via de nieuwe WLTP methode. De waardes uit deze test worden omgerekend naar een NEDC 2.0 waarde, dit kan voor een lichte stijging in de CO2-emissiewaardes zorgen. Wat betekent dit voor de prijs van (lease)auto’s?

 • Nieuwe naam voor benzine vanaf vrijdag 12 oktober

  Vanaf vrijdag 12 oktober krijgen de benzines nieuwe etiketten. De nieuwe naam 'E5' gaat de naam 'Euro95' vervangen. Ook diesel zal voortaan de naam 'B7' dragen. Euro 98 blijft de naam 'Super' of 'Super plus' dragen.

Direct regelen