DutchLease beoordelingen

Gemiddeld een 9,1!

Onderstaande beoordelingen zijn slechts een deel van de klantbeoordelingen die sinds 12 oktober 2018 zijn verzameld onder onze klanten. Deze beoordelingen worden verzameld door InSocial; een onafhankelijke partij die onze klanten benadert nadat ze al enige tijd klant zijn bij DutchLease. Gemiddeld scoren wij een 9,1: een hoog cijfer waarmee onze persoonlijke service wordt beloond. Wij zijn trots op- en tevreden over dit cijfer, maar altijd op zoek naar verbetering. Mocht u uw feedback met ons willen delen, neem dan contact met ons op. Wij horen graag hoe hoe wij onze service verder kunnen verbeteren!
Wat zijn de ervaringen van onze klanten Krohne en Riwal met DutchLease?

Onze leasevormen en lease acties

DutchLease helpt u graag bij het kiezen van een auto voor uw wagenpark. Wij bieden u onze deskundigheid op het gebied van leasen voor het MKB, en brengen advies uit op maat. DutchLease is een universele leasemaatschappij, dit houdt in dat u bij ons de keuze heeft uit alle merken en modellen. Naast de ruime keuze aan leaseauto's helpen wij u ook kiezen voor een leasevorm die bij uw onderneming past. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Snel, Persoonlijk & Nuchter

  • Altijd een snelle reactie
  • Vast contactpersoon
  • Nuchtere kijk op leasing
  • Hoge klanttevredenheid

Waarin wij verschillen van andere leasemaatschappijen? Wij houden het zo persoonlijk mogelijk: bij DutchLease krijgt u altijd een snelle reactie van uw vaste contactpersoon."

Ook toe aan échte service?

Carl staat voor u klaar!