BerijdersApp

Als zakelijke leaserijder kiest u voor zekerheid én gemak. In onze BerijdersApp ziet u alle informatie rondom uw leaseauto in één overzicht, zoals de kilometerstand, het verbruik en eventuele schades of bekeuringen.

Hoe werkt de BerijdersApp?

Op het dashboard ziet u deze zaken in één oogopslag. Ook alle belangrijke data vindt u in de app terug wanneer u vanuit het menu kiest voor contractinformatie.

Bekeuringen en schade zijn niet de leukste zaken waar u mee te maken kunt krijgen. In onze app ziet u in een oogopslag uw gereden boetes. Mocht uw auto onverhoopt toch schade oplopen, dan kunt u hier eenvoudig melding van maken. Wij helpen u snel weer op weg.

Benieuwd naar het verbruik of de uitstoot van uw leaseauto? De app toont de gemiddeldes, gemeten over het afgelopen jaar. 


Lukt het u niet een account aan te maken?

Dit kan komen omdat uw mailadres bij ons niet bekend is. Geef het aan ons door, zodat wij deze kunnen koppelen aan uw kenteken. De verwerking van deze gegevens kan enkele dagen duren. Hierna kunt u een account aanmaken en gebruikmaken van onze handige app.


Veelgestelde vragen

Zijn er zaken in onze BerijdersApp onduidelijk? Bekijk hier onze FAQ met veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze BerijdersDesk via dit contactformulier.

Dutchlease
  • Meer dan 40 jaar ervaring

  • Altijd een snelle reactie

  • Een vast contactpersoon

  • Hoge klanttevredenheid: 8,3