De BMW 2 Serie Gran Tourer zakelijk lease

De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt plaats aan maar liefst zeven inzittenden én hun bagage. De BMW 2 Serie Gran Tourer is alweer de tweede spacewagon die BMW in korte tijd lanceert. Met de BMW 2 Serie Gran Tourer zakelijk lease haalt u alles uit het stadsleven en komt u sportief en elegant voor de dag.

De BMW 2 Serie Gran Tourer bevat vele opbergmogelijkheden

De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt met name voor grote gezinnen veel praktische oplossingen. Zo is de tweede zitrij variabel en kan het aantal zitplaatsen worden uitgebreid tot maar liefst 7 stoelen. 

Full Operational Lease de BMW 2 Serie Gran Tourer

Een zakelijk lease contract waarmee u volledig bent ontzorgd? Kies voor Full Operational Lease bij DutchLease en u profiteert van vele voordelen: een vast aanspreekpunt voor berijders vanuit zowel binnen- als buitenland, gelijkwaardig vervangend vervoer, winterbanden naar behoefte, gebruikersschades na inname zonder eigen risico en ga zo maar door. Lees alles over de voordelen van Full Operational Lease bij DutchLease.

Vanaf €529

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Daarom DutchLease

  • Vast aanspreekpunt voor bestuurders vanuit binnen- en buitenland
  • Gelijkwaardig vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice bij schadeherstel
  • Winterbanden naar behoefte
  • Geen doorbelasting van complete innameschades
  • Gebruikersschades na inname zonder eigen risico

De BMW 2 Serie Gran Tourer in beeld

Het interieur van de BMW 2 Serie Gran Tourer

Comfort telefoonvoorbereiding

BMW 2 Serie Gran Tourer zakelijk lease
De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt 'Comfort telefoonvoorbereiding' met draadloze oplaadmogelijkheid. Tussen de twee voorstoelen bevindt zich een dock waar u uw telefoon draadloos in kunt opladen. 

BMW Head-Up Display

BMW 2 Serie Gran Tourer
Tijdens het rijden projecteert het full-colour 'Head Up Display' van BMW relevante gegevens op het scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Onder andere de actuele snelheid en aanwijzigingen van het navigatiesysteem worden hierin weergegeven.
* Prijs op basis van de BMW 2 Serie Gran Tourer (F46) 216i 109pk 5p. met een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km.

Onze klanten ontzorgen is voor ons belangrijk. Zo heeft u voldoende tijd voor uw core-business en regelen wij de organisatie omtrent uw wagenpark."

Ook toe aan échte service?

Huibert
Huibert staat voor u klaar! (033) 45 49 540