Gratis laadpaal header

Tijdelijk gratis laadpaal

Bij ieder elektrisch leasecontract

Tijdelijke actie: gratis laadpaal bij contract

Kiest u voor een elektrisch leasecontract via DutchLease, dan ontvangt u hier tijdelijk gratis een laadpaal ter waarde van 1000 euro bij.  Wij bieden u de Eve Single Pro-line, een elektrische laadpaal in Nederland geproduceerd en van de hoogste kwaliteit. Met de snelle overgang naar elektrisch rijden hebben de meeste leaserijders nog geen laadstation geïnstalleerd. DutchLease wil leaserijders tegemoet komen en biedt tijdelijk gratis een compact elektrisch laadstation bij ieder elektrisch leasecontract.  Wacht niet te lang, de voorraad laadpalen is beperkt. 

U ontvangt de Alfen Eve Single Pro-line inclusief:


  • Laadpas of laaddruppel (sleutelhanger)
  • Wandmodel of Standvoet
  • 5 jaar garantie
  • Slim laadpunt door GPRS verbinding
  • Inclusief Dynamic Load Balancing voor veilig thuisladen
  • Automatische verrekening

 

Bekijk de elektrische leasemodellen en geef in uw offerte aanvraag aan dat u gebruik wilt maken van de gratis laadpaal actie*. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de actievoorwaarden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.


* De installatie van een laadpaal verloopt altijd via de leverancier en is altijd maatwerk. De abonnementskosten en installatie komen voor uw rekening. Zie voor meer informatie en inbegrepen werkzaamheden omtrent de installatie onze website. Vattenfall neemt voor de levering en plaatsing van de laadpaal contact met u op. Actie alleen geldig bij nieuwe bestellingen en voor volledig elektrische voertuigen. OP = OP.

 

*Actie alleen geldig bij nieuwe bestellingen en voor volledig elektrische voertuigen. De installatie van een laadpaal is altijd maatwerk, de kosten hiervoor komen voor uw rekening. DutchLease Services neemt voor de levering en plaatsing van de laadpaal contact met u op. Op = Op.
Gratis laadpaal bij leasecontract
Thuis aan de laadpaal
Altijd de mogelijkheid om op te laden

Veelgestelde vragen over de gratis laadpaal actie bij DutchLease