elektrische auto's 2021

Elektrisch rijden 2021

Van deze auto's hebben wij hoge verwachtingen

Elektrische auto's 2021

Het aantal elektrische auto’s op de weg neemt snel toe en het aantal laadpunten in Nederland stijgt. Autofabrikanten concurreren in de maak van de elektrische auto met de grootste actieradius. Goedkoper, verder, sneller en indrukwekkender; als leaserijder heeft u steeds meer te kiezen. DutchLease heeft voor u op een rijtje gezet welke elektrische nieuwkomers weleens heel interessant voor u kunnen zijn in 2021. Dit zijn de tien elektrische auto’s waar wij naar uitkijken:
Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is de nieuwste telg uit de Volkswagen ID. Family en net als de Volkswagen ID.3 gebouwd op het MEB platform, het platform waar de accu is ingebouwd. De Volkswagen ID.4 is een slag groter dan de Volkswagen ID.4 en daarmee een flinke cross-over.  De ID.4 1ST en 1ST Max komen als eerste uit en zijn te herkennen aan de 1ST badges en Play en Pauze pedalen. De elektrische Volkswagen ID.4 leasen betekent profiteren van de nieuwste technologie: Keyless entry, een ‘Augmented Reality Head-up Display’ die u assisteert op de weg en ‘We Connect’ voor het luisteren van uw poscasts en playlists.

Actieradius: 400 km

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Volkswagen ID.4 

ŠKODA ENYAQ

De ŠKODA ENYAQ iV wordt in het begin van 2021 verwacht bij de dealers in de showroom, en wij kijken er nu al naar uit. De ŠKODA ENYAQ iV verschijnt in verschillende vermogingsvarianten met diverse optiepakketten. Afhankelijk van de grootte van de batterij komt de ENYAQ verder. De Full-LED Matrix lampen en de opvallende gril maken de ENYAQ een van de opvallendste ŠKODA’s ooit gemaakt. Een ander aangenaam aspect is de sfeerverlichting, deze is in verschillende kleuren in te stellen wat het ‘loungevoel in de auto versterkt.

Actieradius 405 km

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de ŠKODA Enyaq

skoda enyaq lease
bmw ix3

BMW iX3

De eerste volledig elektrische BMW Sports Activity Vehicle brengt het beste van twee werelden samen, namelijk de rijdynamiek en kwaliteit van BMW met de vijfde generatie eDrive technologie. Met de BMW iX3 maakt u gebruik van de diensten van BMW Charging wat het opladen snel en efficiënt maakt. 

Actieradius 360 km

 
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de BMW iX3

Citroën e-C4

De Nieuwe Citroën e-C4 - 100% ëlectric is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de e-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën. Hij staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de e-comfort class!

Actieradius 250 km

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Citroen Ë-C4

Citroen eC4
Tesla Y Dutchlease

Tesla Model Y

De Tesla Model Y staat gepland voor 2021. De Tesla Model Y is een zeer interessante auto. Een SUV van Tesla met een goede prijsstelling. De actieradius is 410km* en heeft een laadtijd van 7u en 45min. De Verwacht wordt dat Model Y enkel in een Long Range uitvoering gaat komen. De Teslafabriek in Berlijn is over 9 maanden klaar en dan worden de auto’s daar geproduceerd.

Actieradius 410 km

Aiways U5

Een volledig elektrische auto van Chinese afkomst, de Aiways U5 is gemakkelijk te bedienen en kenmerkt zich door veel ruimte in vierkante vorm. De Aiways gaat verkocht worden bij winkelketen Euronics in Duitsland en bij ons in Nederland online, en zal in eerste instantie niet verkocht worden bij de dealer.  Het merk zal in Nederland servicepartners aanwijzen waar berijders terecht kunnen voor onderhoud. Dit zal slechts sporadisch zijn, gezien de Aiways U5 enkel om de 100.000 km een onderhoudsbeurt nodig heeft. Het geringe aantal onderdelen t.o.v. een auto van andere brandstof speelt hierbij een grote rol. Het formaat van de Aiways U5 is vergelijkbaar met de Nissan X-Trail.

Actieradius 335 km

Aiwyas U5 Dutchlease
Mercedes EQC Dutchlease

Mercedes-Benz EQA

De EQA is een crossover van de A klasse die in 2021 wordt verwacht. De nieuwe EQA kenmerkt zich door een avant-gardistisch, autonoom design en is een toonbeeld van progressieve luxe. De duidelijke, sensuele en minimalistische belijning maakt direct duidelijk dat dit de Mercedes-Benz onder de elektroauto's is. De verwachting is dat auto scherp wordt geprijsd zonder de € 45.000,00. Met de intelligente oplaadtechnologie en Mercedes-Benz rijassistentiesystemen geeft de EQA ons een fascinerend, nieuwe gevoel van elektrisch autorijden. 

Actieradius 370 km

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Mercedes-Benz EQA

Dacia Sprint Electric

In 2021 komt Dacia met de betaalbare elektrische auto: de Spring Electric. Krachtige lijnen, compact formaat, nieuwe Dacia- lichtsignatuur, dakdragers, 14” lichtmetalen wielen, skidplate achter en een grote bodemvrijdheid: de nieuwe Spring Electric is flexibel als een stadsauto en stevig als een SUV met 4 volwaardige zitplaatsen en voorzien van comfort. De Dacia Spring Electric heeft een geschatte prijs vanaf €17 500 en zal dus in 2021 verschijnen op de markt. 

Actieradius 170 km

Dacia Spring Electric lease
Ford Mustang Mach E

Ford Mustang Mach-E ER AWD 

Ford breidt iconisch Mustang-aanbodFord Mustang Mach-E ER AWD  uit met de Mustang Mach-E, geheel nieuwe SUV die met volledig elektrische aandrijflijn sportwagenprestaties combineert met emissievrij rijden. Ruime, stijlvolle SUV voor vijf inzittenden en met slimme functionaliteit die dankzij ‘over-the-air’-updates steeds verder verbeterd. De Ford Mustang Mach-E wordt verwacht in februari 2021. 

Actieradius 360 km

Nissan Ariya

Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. Met meer vermogen, autonomie en stijl. Deze elektrische auto van Nissan wordt in de zomer van 2021 verwacht.

Actieradius 330 km

Nissan Ariya
Volvo C40 elektrisch leasen
Elektrisch rijden voor berijders en wagenparkbeheerders
Alles wat u moet weten