Top 10 Elektrische modellen 2020

Elektrische zakelijke leaseauto's bij DutchLease

Het aantal elektrische auto's op de weg is in 2019 significant gestegen van ### naar ###. Naar verwachting zal het aantal elektrische auto's eind 2020 ### bedragen, een toename van maar liefst #%. Waar we het afgelopen jaar voornamelijk elektrische modellen als de Tesla Model 3, Model SVolkswagen e-Golf of een Nissan LEAF zagen rijden, kunnen we ons in 2020 verheugen op een aanzienlijk groter aanbod. De technologische ontwikkelingen in de automotive industrie creëert nieuwe kansen voor startups zoals het nieuwe Nederlandse automerk Lightyear. Een aanbod bestaande uit meer dan enkel personenauto's, zoals u in onze blog heeft kunnen lezen. Benieuwd welke elektrische modellen de markt zullen betreden? Deze pagina vertelt u precies welke modellen ons in 2020 te wachten staat.

Polestar 2 zakelijk lease

Polestar 2

Polestar is een nieuw elektrisch performance automerk van hetzelfde moederbedrijf als Volvo. Medio juni 2020 zal de eerste volledig elektrische auto van het nieuwe merk van de band rollen: de Polestar 2

Actieradius: 450 kilometer

Volkswagen ID.3 Long range

De eerste van de volledig elektrische Volkswagen ID familie is de Volkswagen ID.3, een model waar hoge verwachtingen van zijn. Het doel van Volkswagen met dit model is dan ook elektrisch rijden voor iedereen mogelijk maken. Deze moderne elektrische bolide wordt in ieder geval in 2020 op de weg verwacht aangezien er in Duitsland op dit moment ID.3's uit de fabriek komen rijden!

Actieradius: 450 kilometer

Elektrisch leasen bij DutchLease
Lightyear One

Lightyear One

Dit baanbrekende Nederlandse model wordt mede gevoed door zonne-energie en heeft volgens het merk een actieradius van 725 kilometers. Terwijl u rijdt zorgen de zonnepanelen voor zo'n 12 km/h extra. Op het dak van de Lightyear One liggen namelijk voor vijf vierkante meters aan zonnepanelen. Een revolutionair Nederlands concept! 

Actieradius: 725 kilometer

Mercedes EQV

De elektrische auto voor een groter aantal personen is volgens Mercedes de Mercedes EQV. Er zijn verschillende zit-samenstellingen mogelijk en zo kun je met 6 tot 8 personen genieten van elektrisch Mercedes comfort en het meest recente infotainment systeem. 

Actieradius: 405 kilometer

Opel Corsa-e

Compact en elektrisch. Dat zijn twee kernwoorden die de Opel Corsa-e kenmerken. Het hippe design en de sportieve modus zorgen ervoor dat dit een elektrisch model is met potentie om trendy te worden. Stoere kleurcombinaties komen het model ten goede! In 2020 bij DutchLease verkrijgbaar.

Actieradius: 290 kilometer

Volvo XC40 P8 AWD Recharge

De elektrische versie van een voormalig Auto van het Jaar. Dat verdient de nodige aandacht en bewondering. De elektrische XC40 is een succesformule waar een elektrisch element aan toe is gevoegd. Rijp voor een nieuwe fase van succes en prijzen! 

Actieradius: 375 kilometer

BMW iX3

We kennen de i3 en de i8 al jaren en daar komt na lang wachten een derde model bij; de BMW iX3. Van dit model zijn de verwachtingen immens! Het enorm succesvolle X3 model met een behoorlijke remodelling volgens de BMW i filosofie. Wij van DutchLease zien dit als een van de meest veelbelovende elektrische auto's van het komende jaar!

Actieradius: 400 kilometer

Mazda MX-30

Mazda doet de laatste jaren erg goed mee in de automotive industrie. Ze komen met strakke modellen die weinig te maken hebben met het 'oude Mazda'. Nu komt daar een nieuw hoofdstuk bij met de volledig elektrische Mazda MX-30. De prijs van dit model begint zo rond €33.990

  • 5 sterren NCAP test

Peugeot e-208

Dit model is een van de gaafste hatchbacks die in 2020 gaan uitkomen en hij is volledig elektrisch. De Peugeot e-208 ziet er flitsend en strak uit en we hebben er hoge verwachtingen van in 2020. Compact, stoer en elektrisch zijn de termen die als eerste naar boven komen bij het zien van deze frisse wind binnen Peugeot!