• Voor onze klanten
  Alles overzichtelijk

Direct regelen

 • Elektrische auto leasen: dit zijn de nieuwe modellen van 2018

  verwachte elektrische leaseauto's

  2018 biedt de leaserijder opnieuw een scala aan gloednieuwe, maar ook geoptimaliseerde elektrische leaseauto's. Een elektrische auto leasen wordt hierdoor nog aantrekkelijker. We nemen u graag mee in het aanbod dat het komende jaar zijn intrede zal doen:

 • Nieuwe regels winterbanden Duitsland 2018

  Per 1 januari 2018 zijn er nieuwe regels voor het gebruik van winterbanden in Duitsland. Uit onderzoek van Markteffect blijkt dat maar liefst 86% van de Nederlandse automobilisten niet weet wat de nieuwe regels winterbanden Duitsland zijn. DutchLease brengt u graag op de hoogte.

 • Voor elke klus een DutchLease bus!

  Naast de standaard bedrijfsauto's leasen, zijn er nog een aantal bijzondere bussen te leasen via DutchLease waar u misschien niet direct aan denkt. Toch kan één van deze (bijzondere) bussen perfect zijn om uw kernactiviteiten mee uit te voeren. We zetten de exotische bedrijfswagens voor u op een rijtje.

Uw accountmanager, een goedgeklede en uiterst correcte en vriendelijke dame, luisterde goed naar onze wensen en met haar ruime ervaring was zij in staat om met goede suggesties en voorstellen te komen."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,9