• Voor onze klanten
  Alles overzichtelijk

Direct regelen

 • De Volvo XC40, 'Auto Van Het Jaar 2018' leasen bij DutchLease

  De Zweedse Cross-over maakt een bijzondere start van 2018: namelijk de bekroning met de titel 'Auto Van Het Jaar 2018'. DutchLease vertelt u graag waarom de Volvo XC40 op leasegebied ook een aantrekkelijke auto is. De Volvo XC40 Leasen via DutchLease kan al vanaf €649,- per maand*.

 • Operationele leasing volgens de IFRS 16-boekhoudnormen

  De regels voor financiële verslaggeving van beursgenoteerde vennootschappen worden mede bepaald in de ‘International Financial Reporting Standards’ (IFRS). Vanaf 2019 gaat IFRS16 in. Dit heeft mogelijk gevolgen voor uw organisatie.

 • WLTP Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure

  WLTP Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure

  WLTP staat voor Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure en wordt gebruikt om het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de uitstoot van andere vervuilende stoffen van voertuigen te meten. WLTP vervangt de New European Driving Cycle (NEDC) test, en is bedoeld om een meer realistisch beeld van het voertuiggebruik te geven.

 • Introductie Volvo V60

  De Volvo V60 voldoet aan ieders verwachtingen en lijkt een topper te worden. Daarom doken we in de kenmerken en specificaties van de auto, zodat we deze alvast met u kunnen delen. 

Uw accountmanager, een goedgeklede en uiterst correcte en vriendelijke dame, luisterde goed naar onze wensen en met haar ruime ervaring was zij in staat om met goede suggesties en voorstellen te komen."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,9