Voor onze klanten, alles overzichtelijk:

 • Autoverkopen in 2018 flink gestegen

  Over het afgelopen jaar heeft de Nederlandse automarkt een flinke stijging in verkopen gerealiseerd ten opzichte van het jaar ervoor. De Europese automarkt realiseerde een veel kleinere groei in verkopen.

 • Polestar lanceert Tesla-concurrent

  Het Zweedse Volvo-zusje Polestar heeft de eerste specificaties van de Polestar 2 gedeeld. De Polestar 2 gaat openlijk de strijd aan met de Tesla Model 3. Zowel qua prijsklasse en vermogen.

 • Tesla's in prijs verlaagd met 2.000 dollar

  Tesla Model X zakelijk leasen

  Fabrikant Tesla kondigt een prijsverlaging aan van 2.000 dollar in de US. Voorlopig geldt de prijsverlaging alleen in de Verenigde Staten. Waarom Tesla precies een prijsverlaging doorvoert is niet bekend.

 • Overstap naar elektrisch rijden? Vergist u zich niet in de bijtelling!

  Opel Ampera-e

  Stapt u halverwege het jaar over op elektrisch rijden en hield u uw auto eerder buiten de bijtelling, houdt dan rekening met een bijtelling van 4% over het gehéle jaar. Veel berijders vergissen zich hierin. De keuze voor het betalen van bijtelling (en dus het rijden van meer dan 500 km privé kilometers per jaar), geldt per kalenderjaar.

Positieve ervaring met contractovername en actief meegedacht over opties en uitvoeringen bij bestellen van nieuwe auto.” - Scholte Consultancy

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3