• Voor onze klanten
  Alles overzichtelijk

Actueel

 • De populairste leaseauto's van DutchLease

  Op zoek naar de perfecte leaseauto? Wij hebben de populairste leaseauto’s van DutchLease op een rijtje gezet. Bekijk de modellen en mogelijkheden hier:

 • Populaire elektrische auto's via DutchLease

  Populaire elektrische auto's Newsimage

  Heeft u ook interesse in elektrisch rijden maar weet u niet welke auto u moet kiezen? De populairste elektrische auto’s via DutchLease voor u op een rij.

 • Bijtellingskorting vervalt per 1 juli 2017

  Beetle sfeerbeeld

  Is voor uw leaseauto het kenteken voor het eerst afgegeven na juli 2012? Dan geldt er een 60 maanden termijn voor de bijtellingskorting. Vanaf 1 juli 2017 hebben we voor het eerst te maken met het verstrijken van deze 60 maanden termijn.

 • Goed voorbereid op vakantie

  Audi Q2 sfeerbeeld

  U bent helemaal klaar voor uw vakantie, maar heeft u ook op de geldende regels in het buitenland gelet? Deze kunnen per land flink verschillen en gaan bijvoorbeeld over het hebben van een veiligheidsvest of reservewiel en het verbod op het bezit van een extra jerrycan met brandstof.

Uw accountmanager, een goedgeklede en uiterst correcte en vriendelijke dame, luisterde goed naar onze wensen en met haar ruime ervaring was zij in staat om met goede suggesties en voorstellen te komen."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3