Voor onze klanten, alles overzichtelijk:

 • Elektrische auto en caravan? Het kan!

  Stel u wilt een elektrische auto kopen maar u gaat altijd met uw caravan op vakantie. Ik hoor u denken: ‘Op vakantie met een elektrische auto? Dat kan toch helemaal niet? Hoe neem ik dan de mijn caravan of aanhanger mee?’ Goed nieuws; er zijn elektrische auto’s met trekhaak die uw caravan of aanhanger kunnen trekken. Lees hieronder welke elektrische auto’s dat zijn.

 • WLTP: voorlopig geen aanpassing van de BPM-tabel

  WLTP geen aanpassing BPM tabel

  Per 1 september 2018 wordt de CO2-uitstoot van nieuwe auto’s berekend via de nieuwe WLTP methode. De waardes uit deze test worden omgerekend naar een NEDC 2.0 waarde, dit kan voor een lichte stijging in de CO2-emissiewaardes zorgen. Wat betekent dit voor de prijs van (lease)auto’s?

 • Nieuwe naam voor benzine vanaf vrijdag 12 oktober

  Vanaf vrijdag 12 oktober krijgen de benzines nieuwe etiketten. De nieuwe naam 'E5' gaat de naam 'Euro95' vervangen. Ook diesel zal voortaan de naam 'B7' dragen. Euro 98 blijft de naam 'Super' of 'Super plus' dragen.

 • Registreren voor milieuzones

  Registreren voor milieuzone

  In Brussel is vanaf de eerste dag van dit jaar een strenge milieuzone van kracht om vervuilende auto’s te weren. En daarom moeten alle buitenlandse bezoekers zich online registreren.

Positieve ervaring met contractovername en actief meegedacht over opties en uitvoeringen bij bestellen van nieuwe auto.” - Scholte Consultancy

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,9