Nieuwe leaseauto

Hoe maak ik gegarandeerd de juiste keuze?

U kunt (weer) een nieuwe leaseauto uitzoeken. Leuk, maar ook het moment om een aantal zaken op een rij te zetten. Bij wie gaat u leasen, welk merk, welke belastingvoordelen zijn mogelijk? DutchLease denkt altijd verder met u mee, ook nu. Nog geen klant bij DutchLease, maar benieuwd naar de vele voordelen van uw auto leasen via DutchLease?

De volgende tips helpen bij het slim selecteren van uw nieuwe leaseauto: Wat heeft mijn wagenpark écht nodig?

U weet als geen ander: bij goed beheer van een wagenpark komt veel kijken. Waarop baseert u uw keuze qua auto’s en de invulling qua financiering, duurzaamheid en onderhoud? Met de juiste kennis en hulp behaalt u maximaal voordeel, op diverse vlakken. We helpen u graag door samen met u uw (huidige of beoogde) wagenpark goed te bekijken, vanuit verschillende invalshoeken. Het mooie is: dat is altijd service van het huis, en dus gratis.

Online tools, voor uw gemak
Als wagenparkbeheerder beschikt u via DutchLease altijd over diverse online tools die uw dagelijkse werk vergaand vergemakkelijken. Zo selecteert u via het Fleetplatform eenvoudig een nieuwe leaseauto inclusief transparante calculaties op basis van de met u afgesproken condities. Daarnaast biedt Fleetinformatie u per auto direct een actueel inzicht in gereden kilometers, brandstofkosten en eventuele schades.

Gunstige bijtelling mogelijk?

U kunt aanzienlijk besparen op uw kosten wanneer u kiest voor een duurzame, elektrische auto. Zuinig en schoon rijden wordt namelijk beloond door de overheid in de vorm van een lage bijtelling van slechts 4%.

Verklaring geen privégebruik auto
Rijdt u in een auto via uw werkgever, maar privé niet meer dan 500 kilometer op kalenderjaarbasis? Vraag dan met dit formulier bij de Belastingdienst de ‘Verklaring geen privégebruik auto’ aan. Er vindt dan op uw loon géén bijtelling plaats van het voordeel van het privégebruik van de auto (nb: dit geldt ook voor een bestelauto).

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact BerijdersDesk Voor al uw vragen

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst.

Mail ons

BerijdersDesk

(033) 454 9550

Waarom kiest u voor DutchLease?

  • Hoge klanttevredenheid: 8,3
  • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
  • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
  • Marktconforme offertes, volledig op maat
  • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
  • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
  • Nuchter: altijd duidelijk en direct

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Naar ons aanbod

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3

Direct regelen