Afspraak ruitschade

In het geval van ruitschade neemt u contact op met onze BerijdersDesk via telefoonnummer (033) 454 9550. We maken voor u een afspraak bij een door ons geselecteerde partner. Voor ruitschade hoeft u geen schadeformulier in te vullen, behalve wanneer ruitschade ontstaan is door inbraak.

Let op: voor ruitschade kunt u alleen bij de door ons geselecteerde partners terecht. Ruitschades die elders worden aangeboden, bijvoorbeeld bij Carglass, komen niet in aanmerking voor reparatie en vergoeding. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u dan ook aan geen afspraken te maken anders dan via onze BerijdersDesk.

Voor een niet spoedeisende reparatie / vervanging van een ruit kunt een ruitschade 24/7 melden via onderstaande link. Eén van onze partners zal tijdens kantoortijden contact met u opnemen om een afspraak te maken. Belt u voor spoedeisende reparaties 24/7 met onze BerijdersDesk via telefoonnummer (033) 454 9550

Contact BerijdersDesk Voor al uw vragen

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst.

Mail ons

BerijdersDesk

(033) 454 9550

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3

Direct regelen