Opel Ampera-e

Opel bewijst met de Ampera-e dat de elektrische auto van nu allang niet meer alleen voor korte ritjes gemaakt is. De slimme Opel Ampera-e rijdt namelijk 380 km** op één keer laden. Dankzij de verschillende laadopties en de korte laadtijd is de Ampera-e zeer flexibel en geschikt voor zowel korte ritten als langere afstanden. Het opladen van uw Ampera-e doet u vanuit huis of onderweg. Met 30 minuten opladen bij een 50 KW snellader wordt het bereik met 150 km verhoogd.

Luxe is standaard

De Ampera-e is standaard luxe uitgerust, met onder andere een 10,2- inch touchscreen en 17-inch lichtmetalen velgen. De strakke lijnen van het exterieurdesign benadrukken de dynamische prestaties, terwijl de laag aflopende daklijn het design versterken.

Vanaf €609 p/m*

Bijtellingspercentage: 4%

De Ampera-e

  • Ruimte voor 5 personen
  • 360° camera assist voor inparkeren en wegrijden
  • Automatisch noodremsysteem & rijstrookassistent

De Opel Ampera-e in beeld

Ampera-e interieur en laadcapaciteit

Innerlijke schoonheid

Opel Ampera-e dashboard
Zijramen met een lage onderrand voor een natuurlijke lichtval. Zacht aanvoelende materialen en een ultraplat 10,2 inch touchscreen geïntegreerd in het dashboard. Compleet met sfeerverlichting.

Supersnel laden

Opel Ampera-e opladen
In slechts 30 minuten opladen met een 50 KW snellader voegt u ca. 150 kilometer toe aan het bereik van de Opel Ampera-e.


* Leasetarief Opel Ampera-e 60kWh 204pk Business+. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar.
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

Heeft u een auto 'over' in uw wagenpark, en kunt hier geen berijder voor vinden? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door."

Ook toe aan échte service?

Lennert
Lennert staat voor je klaar 033 45 49 540

Onze acties