Volkswagen T-Roc

De nieuwste telg uit de Volkswagen familie is nu ook te leasen bij Dutchlease. De T-Roc is het eigenwijze broertje van de Volkswagen Tiguan. Hij is door zijn ontelbare personalisatie-opties voor iedereen naar eigen smaak aan te passen. En net als de Tiguan ook uitstekend geschikt voor verschillende terreinen.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

De T-Roc is leverbaar met verschillende uitrustingen zoals de Style die standaard onder andere uitgerust is met 16 inch Chester velgen, driespaaks multifunctioneel-stuurwiel, parkeersensoren voor en achter en comfortstoelen voor. Voor de sportieve rijder is er de Sport uitvoering met onder andere 17 inch Kulmback velgen,  sport-comfortstoelen voor, digitaal instrumentenpaneel en rijprofielinstelling (bij 4 motion uitvoeringen).

Van €439 voor €415 p/m*

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €207,- p/mnd*
Fiscale waarde: €27.660,-

De T-Roc

  • Stoer design
  • Vol veiligheidssystemen
  • Volledig naar smaak samen te stellen
  • Meer kofferruimte dan de Golf

De T-Roc in beeld

De Volkswagen T-Roc

Volledig naar smaak aan te passen

T-roc Interieur met panoramadak
De Volkswagen T-Roc is volledig naar eigen smaak te passen. Er is keuze uit meer dan 10 verschillende exterieur kleuren, door dit te combineren met 3 verschillende kleurkeuzes voor het dak zijn er ontzettend veel combinaties mogelijk en rij jij in jouw unieke T-Roc. Het interieur kan je hier qua kleuren naadloos op aansluiten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk jouw eigen unieke combinatie te maken. Voor het interieur kan er gekozen worden uit stof- of leder in verschillende kleuren.

Zo blijf jij altijd in de lead

T-roc Dashboard
Omdat jij graag in control bent is de Volkswagen T-Roc standaard uitgerust met systemen die autorijden nog veiliger maken. Daarnaast kan je de T-Roc uitrusten met systemen als Side Assist. Side Assist houdt middels sensoren de omgeving rondom jouw auto in de gaten en waarschuwt je wanneer dat nodig is. Proactieve inzittendenbescherming dat bij een dreigend ongeval dak en ramen sluit, maximale remdruk opbouwd en de veiligheidsgordels vast aantrekt om inzittenden extra te beschermen.
* Lease tarief Volkswagen T-Roc 1.0TSI 115pk Style op basis van full operational lease, 48 maanden met 20.000 km per jaar.

Op deze 'weg' door blijven gaan!

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling:
8,9