• Renault Zoe
    100% elektrisch, 4% bijtelling
    Vanaf € 429,- p/mnd*

Renault Zoe leasen

100% elektrisch met 255km actieradius

Geen CO² uitstoot, geen motorgeluid en standaard voorzien van een automaat. De nieuwe Renault Zoe zorgt met zijn 255 km** actieradius voor een ultiem rijplezier. Renault heeft aandacht besteed aan de vloeiende lijnen en gestroomlijnde looks van de Renault Zoe. Omdat het een 100% elektrische auto betreft kunt u de Renault Zoe leasen met slechts 4% bijtelling.

Renault Zoe leasen met optimale actieradius 

Renault is bezig met innovatieve technologie om de actieradius te vergroten. Dit doen ze onder andere door een 'regeneratief remsysteem' te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de batterij automatisch opgeladen wordt wanneer u remt of wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt. Ook is het mogelijk om uw auto en batterij voor te verwarmen als de Zoe is aangesloten op een laadpaal. Hierdoor kunt u de verwarming en airco voorprogrammeren, wat zorgt voor meer comfort. Door de batterij op de ideale temperatuur te brengen zorgt dit voor optimale prestaties van de actieradius, zowel in de zomer als in de winter. 

Vanaf €429 p/m*

Bijtellingsprecentage: 4%

De Zoe

  • 255 km** actieradius
  • Verfijnd ontwerp
  • Vloeiende lijnen
  • Standaard met automaat

Renault Zoe in beeld

De Renault Zoe leasen...

...Omdat hij standaard geleverd wordt met automaat

De Renault Zoe least u nu standaard met een automatische versnellingsbak. Het koppel is direct beschikbaar en biedt in alle situaties een snelle acceleratie.

...Om de elektrisch geregelde airconditioning

Uw ideale temperatuur regelt en selecteert u tot de graad nauwkeurig. In de ECO-modus wordt het stroomverbruik van de airconditioning beperkt om de actieradius te vergroten.
* Leasetarief Renault Zoe R90 92pk Life. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

Elektrisch leasen met slechts 4% bijtelling? Wij nemen graag alle mogelijke opties met u door.

Ook toe aan échte service?

Tijs
Tijs staat voor u klaar! (033) 45 49 540