De Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease

De eerste volledig elektrische Kia in het b-segment is de Kia e-Niro en hij is op zijn zachst gezegd een behoorlijk succes aan het worden in Nederland. Er werden in 2019 meer dan 3.500 modellen van geregistreerd in Nederland. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet elektrische Kia Niro. Inmiddels is de Kia e-Niro zelfs onderdeel van een de ‘0-emissie’ pilot bij de Nederlandse Politie.

Elektrische prestaties

De Kia e-Niro heeft een WLTP-actieradius van zo’n 455 kilometer en laadt bij snelladen binnen een half uur van 10% tot 60% op. Dat staat gelijk aan zo’n 220 kilometer. Naast elektrische prestaties heeft de Kia e-Niro ook een aantal exterieur-elementen die uniek zijn ten opzichte van de niet-elektrische Niro. Zo is de grille van de e-Niro dicht omdat er minder lucht nodig is om de elektromotor te koelen. Dit geeft de auto een wat robuustere look.

Slimmer rijden

De e-Niro beschikt over meerdere functies die bijdragen aan een completere rijervaring door slimme features. Zo kunt u kiezen tussen verschillende rijstijlen met Drive Mode Select en beschikt het model over een regeneratief remsysteem dat uw accu ondersteunt met energie tijdens het remmen. Er zit ook een flipper op het stuur die het mogelijk maakt om de auto tot stilstand te krijgen zonder het rempedaal in te trappen. Op die manier remt de Kia e-Niro volledig op de elektromotor en vloeit de bewegingsenergie terug de elektromotor in. In het model zit overigens niet een traditionele handrem in het middenconsole. Deze bevindt zich namelijk op het stuur en wordt door middel van een druk op de knop ingeschakeld. Ook over aerodynamica is goed nagedacht. Zo glijdt de rijwind langs de bumper en voorwielen voor zo min mogelijk weerstand en dus minder verbruik!

UVO Connect

De nieuwe app die door Kia ontwikkeld is om de verbondenheid van u als eigenaar met uw e-Niro te vergroten beschikt over vele nuttige functies die het mogelijk maken voor u om inzichten in uw auto te krijgen die voorheen niet inzichtelijk waren. Zo bekijkt u gemakkelijk de laadstatus, temperatuur en vergrendeling van uw auto. U beschikt over inzicht in uw ritten, de status van uw voertuig en de locatie. Kia maakt het mogelijk om echt verbonden te zijn met uw auto!

Full Operational Lease
Looptijd: 48 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een persoonlijke en vrijblijvende leaseofferte.
Deze ontvangt u van ons binnen 24 uur.


De Kia e-Niro

  • Veilig
  • Innovatief
  • Elektrisch
  • Ruim
  • Comfortabel
De Kia e-Niro in beeld
Het interieur van de Kia e-Niro
De e-Niro is een innovatief model dat beschikt over onder andere rijhulpsystemen, infotainmentsysteem en een strak dashboard met veel handige features. Er zit dus ook UVO Connect en Kia Live in om u als berijder verbonden te maken en houden met uw e-Niro.
Qua ruimte doet de e-Niro niet onder voor de reguliere Niro. Er gaat geen ruimte verloren ondanks het beschikken over de eerdergenoemde elektromotor. Dus biedt de e-Niro ruimte aan 5 personen en beschikt de laadruimte over zo’n (met neergeklapte achterbank) over 451 liter laadvermogen. Deze achterbank is in twee delen neer te klappen met een 60-40 verhouding.