Van €515 voor €479 p/mnd
De MINI Countryman zakelijk leasen bij DutchLease
De MINI Countryman One is de MINI voor het hele gezin. Geniet van het unieke rijgevoel dat alleen een MINI geeft en combineer het met SUV-rijden en je krijgt een verslavend goede rijervaring. Dat is de reden dat de Countryman van MINI zo’n succes is en dus zijn we bij DutchLease heel blij dat we Countryman nu goedkoper aanbieden dan normaal gesproken.
De MINI Countryman in beeld
Het interieur en exterieur van de MINI Countryman

Het interieur van de MINI Countryman

Het interieur van de Countryman is misschien nog wel mooier uitgewerkt dan die van andere MINI modellen omdat door de hoogte van dit model meer ruimte ontstaat. Hierdoor oogt het rustiger en nog strakker. Sportiviteit en klasse komen samen als we kijken naar het middenconsole. Dit is een balans die MINI vaker weet over te brengen in de modellen die ze produceren. Zo ook bij hun echte SUV model, de Countryman.

Het exterieur van de MINI Countryman

Het exterieur van de Countryman oogt volwassen en groter dan de standaard MINI’s maar toch ziet hij eruit als een echte MINI. Dat gevoel weten ze alsnog mee te geven in deze grotere MINI. De iconische grille en het sportieve dak zorgen voor een hippe uitstraling.
*