Van €419 voor €395 p/mnd
De MINI 3-deurs zakelijk leasen bij DutchLease

De MINI 3-deurs is een auto die door velen aanboden en door weinigen gehaat wordt. Dit is volledig terecht aangezien deze kleine vierwieler tot in de puntjes is uitgewerkt en dat zorgt voor een unieke rijervaring. De details maken de MINI 3-deurs nog gaver, denk bijvoorbeeld aan de standaard knipoog naar de Britse vlag in de achterlichten. Dit is het Union Jack design dat erg subtiel hint naar de oorsprong van het compacte automerk.

De MINI 3-deurs zorgt er voor dat je de wijde omtrek comfortabel kan verkennen maar laat ook genoeg te verkennen over aan de auto zelf. De ligging op de weg in combinatie met het strakke design maken de MINI 3-deurs tot een gewild model.

De MINI 3-deurs in beeld
Het interieur en exterieur van de MINI 3-deurs
Het interieur van de MINI 3-deurs
Het interieur van de MINI 3-deurs voelt als verbonden met het exterieur. Het eerste dat opvalt is het terugkomen van de cirkelvormige designs die ook in de koplampen te zien zijn. Stijlvol en functioneel en toch ook die sportieve look die we in het exterieur herkennen. Het interieur is in grote mate aan te passen naar eigen smaak en zal daardoor nog unieker voelen.

Het exterieur van de MINI 3-deurs

Het exterieur van de MINI One 3-deurs blijft onveranderd hip en stijlvol. Compact maar toch vol met klasse en sportiviteit. Het design van de koplampen is al jaren uniek en ook op de MINI 3-Deurs is dat weer het geval. Alles in acht nemend komt de MINI 3-Deurs over als een complete en verfijnde auto die vol zit met designs die gebaseerd zijn op succesvolle elementen uit het verleden in combinatie met de juiste aanpassingen richting de toekomst.
*