De Mitsubishi Outlander PHEV zakelijk leasen bij DutchLease

De Mitsubishi Outlander PHEV is een populair model in Nederland, door de grootte en het hoge comfortgehalte kiezen veel gezinnen voor deze SUV. De hybride auto is zowel goed voor het milieu als voor het gezin. Bij DutchLease rijdt u de Mitsubishi Outlander PHEV nu voordeliger.

Gebruiksgemak

De Mitsubishi Outlander PHEV staat erom bekend dat hij erg gebruiksvriendelijk is. Zo is de accu van het model gemakkelijk op te laden in een normaal stopcontact. Alle voordelen van een SUV zoals de hoge zitting en de vele ruimte komen daar uiteraard nog bij.  

Het Twin Motor 4WD-systeem werkt perfect samen met S-AWC om op elk wiel maximaal koppel en aan drijving te leveren. Hiermee ervaar je volledige voertuigbeheersing. De nieuwe, krachtiger elektro motor achter zorgt voor een nog fellere acceleratie, nog meer stabiliteit en nog betere beheersing, vooral in de (nieuwe) Drive Modes SPORT en SNOW.

De details van de Mitsubishi Outlander PHEV

Het interieur van de Outlander PHEV

Het interieur van de Mitsubishi Outlander PHEV is overzichtelijk en past goed bij het formaat van de auto. Het dashboard is gebouwd om op de bestuurder gericht te zijn. Het is makkelijk te bedienen en ook de software wordt geprezen voor zijn gebruiksgemak. De achterstoelen hebben door de grootte van dit model ook ruim voldoende beenruimte. Zo is de Mitsubishi Outlander dus echt een auto voor iedereen, jong of oud, bestuurder of passagier.

Het exterieur van de Outlander PHEV

Het exterieur van de Mitsubishi Outlander is verzorgd en oogt niet lomp zoals bij modellen van dit formaat een gevaar is. Strakke vormlijnen en veel hoogte verschillen zorgen ervoor dat hij sportief oogt. Veel ruimte is uiteraard een groot pluspunt aan deze hybride SUV