Prijs op aanvraag
Toyota Corolla zakelijk leasen
Een auto ontworpen voor ultiem comfort zorgt voor een aangenaam ontspannen ervaring, dat is de Toyota Corolla. De Corolla is een icoon, en al jaren de best verkochte auto ter wereld, ontdek hier waarom.

Het legendarische Toyota model

De Corolla is de voorloper van de Toyota Auris. Al maanden werd er gesuggereerd dat de Corolla terug zou gaan keren. Buiten Europa is deze naamswijziging nooit doorgevoerd, en na twee generaties Auris kiest Toyota ook in Europa weer voor de legendarische Corolla. De meest succesvolle Toyota waarvan er al 11 generaties zijn geproduceerd met maarliefst 45 miljoen exemplaren. 

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: 
Netto bijtelling vanaf:


Toyota Safety Sense

  • Lane Departure Alert
  • Automatic High Beam
  • Road Sign Assist
  • Pre-Collision System met Pedestrian Detection
  • Adaptive Cruise Control
Toyota Corolla in beeld

Het interieur van de Corolla

Ontspannen rijden

Toyota corolla zakelijk leasen
Het vernieuwde interieur van de Corolla staat in het teken van ultiem comfort. De stoelen bieden optimale ondersteuning, het stuur staat zo gepositioneerd dat deze vermoeidheid tegen gaat, en het infotainment scherm is letterlijk binnenhandbereik vanaf de bestuurdersstoel.
 

Veiligheid voorop

DutchLease leasemaatschappij
De geavanceerde Toyota Safety Sense bevat zes nieuw ontwikkelde veiligheidssystemen met als doel zoveel mogelijk verkeersongevallen te voorkomen om veiligheid voor alle weggebruikers te vergroten. 

Benzine, diesel of elektrisch, wat is de beste keuze voor u? Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden."

Ook toe aan ├ęchte service?

Carl staat voor u klaar!