Prijs op aanvraag

De Toyota Corolla zakelijk leasen bij DutchLease

Een auto ontworpen voor ultiem comfort zorgt voor een aangenaam ontspannen ervaring, dat is de Toyota Corolla. De Corolla is een icoon, en al jaren de best verkochte auto ter wereld, ontdek hier waarom.

Het legendarische Toyota model

De Corolla is de voorloper van de Toyota Auris. Al maanden werd er gesuggereerd dat de Corolla terug zou gaan keren. Buiten Europa is deze naamswijziging nooit doorgevoerd, en na twee generaties Auris kiest Toyota ook in Europa weer voor de legendarische Corolla. De meest succesvolle Toyota waarvan er al 11 generaties zijn geproduceerd met maarliefst 45 miljoen exemplaren. 

Aangenaam ontspannen

Het interieur van de nieuwe Corolla is ontworpen voor uw comfort. Sportstoelen bieden optimale steun zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit. De positie achter het stuur is heel natuurlijk en helpt zo vermoeidheid tegen te gaan. Met uw handen op het stuur bedient u snel en gemakkelijk infotainment en audio.

Next level veiligheid

Elke Toyota Corolla beschikt standaard over Toyota Safety Sense. Dit unieke veiligheidssysteem bestaat uit een compleet arsenaal aan functies die het rijden gemakkelijker maken en waken over uw veiligheid en die van uw passagiers.

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


Toyota Safety Sense

  • Lane Departure Alert
  • Automatic High Beam
  • Road Sign Assist
  • Pre-Collision System met Pedestrian Detection
  • Adaptive Cruise Control
Toyota Corolla in beeld

Het interieur van de Corolla

Ontspannen rijden

Toyota corolla zakelijk leasen
Het vernieuwde interieur van de Corolla staat in het teken van ultiem comfort. De stoelen bieden optimale ondersteuning, het stuur staat zo gepositioneerd dat deze vermoeidheid tegen gaat, en het infotainment scherm is letterlijk binnen handbereik vanaf de bestuurdersstoel.
 

Veiligheid voorop

DutchLease leasemaatschappij
De geavanceerde Toyota Safety Sense bevat zes nieuw ontwikkelde veiligheidssystemen met als doel zoveel mogelijk verkeersongevallen te voorkomen om veiligheid voor alle weggebruikers te vergroten. 

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease

Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.
Operational Lease de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf €419 p/mnd
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Zakelijk lease de Renault Clio bij DutchLease

Renault Clio

Vanaf €339 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.

Benzine, diesel of elektrisch, wat is de beste keuze voor u? Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden."

Ook toe aan échte service?

Carl staat voor u klaar!