Toyota Corolla Touring Sports

Van €479 voor €449 p/mnd*
De Toyota Corolla Touring Sports zakelijk leasen bij DutchLease
Een uitermate geschikte gezinsauto met dynamisch uiterlijk en modern interieur en beschikbaar als extreem zuinige hybride, dat is de Toyoto Corolla Touring Sports. Bij DutchLease is hij momenteel voordeliger beschikbaar dus profiteer terwijl het kan. 
 

Leasedeal bij DutchLease

Momenteel is de Toyota Corolla Touring Sports de leasedeal bij DutchLease! Voor slechts €449 per maand rijdt u in deze moderne gezinsauto van Japanse makelij. Dit is op basis van 20 000 kilometer en 60 maanden. Een aantrekkelijke deal dus!

Comfort, veiligheid en gemak

De drie kernwoorden die bij deze auto de boventoon voeren zijn comfort, veiligheid en gemak. Zo zijn de stoelen en het stuur gefocust op het bieden van comfort, zo is er nagedacht over de positie van het stuur ten opzichte van de stoel om vermoeidheid tegen te gaan. 

Het veiligheidssysteem dat standaard is bevat onder andere een pre-collision systeem en lane departure alert met stuurcontrole. Zo vervoert u uw hele gezin over bagage veilig van A naar B en weer terug.

De kofferbak van de Toyota Corolla Touring Sports biedt 598 liter bagageruimte en de achterbak kan met een simpele schuif onder de achterbumper geopend worden. Zo helpt Toyota uw leven gemakkelijker te maken. 

Zeer zuinig hybride rijden

Bij dit model zijn twee hybride automaat motoren beschikbaar, de 1.8 en de 2.0 motor. De 1.8 hybridemotor heeft een brandstofverbruik van (l/100km): 3,3 - 3,6 l/100 km en de 2.0 heeft een brandstofverbruik van (l/100km): 3,9 l/100 km. Dit maakt deze variant van de Corolla Touring Sports zeer interessant. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze leaseadviseurs. 

Vanaf €449 p/mnd*

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

 


De Toyota Corolla Touring Sports

Beelden van de Toyota Corolla Touring Sports
Het interieur van de Toyota Corolla Touring Sports
Interieur Toyota Corolla

Zoals hier te zien is het zitcomfort goed geregeld en de houding van bestuurder ten opzichte van stuur is hier ook te zien. 

 


Toyota Corolla Interieur
De Corolla Touring Sports is voorzien van een modern infotainment systeem met gemaksfunctionaliteiten en overzichtelijk uiterlijk. 
*