De Ford Transit Connect

Vanaf €425 p/mnd
De Ford Transit Connect zakelijk leasen bij DutchLease
Met de Ford Transit Connect wordt elke werkdag een stuk makkelijker. Gebouwd om de bestuurder te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Praktisch, innovatief en de perfecte collega!
Ford heeft de spijker op de kop geslagen met de Transit Connect. Dit model is namelijk gemaakt met een praktische bril op. Vrijwel elke beslissing die gemaakt is bij het ontwerpen heeft praktische redenen. Dit maakt de Ford Transit Connect enorm gebruiksvriendelijk. De gebruiksvriendelijkheid komt ook mede door de innovaties die je in dit model kunt vinden. Zo zorgt Ford ervoor dat je met de Transit Connect klaar bent voor elke werkdag.

 

De Ford Transit Connect

  • Vol met slimme innovaties
  • Infotainment systeem
  • De ultieme collega

De details van de Ford Transit Connect

Het interieur van de Transit Connect

Binnen in de auto is alles gericht op het vergroten van het rijplezier en rijgemak. Het dashboard is gericht op de bestuurder en beschikt over het makkelijk te gebruiken SYNC 3 programma. De Transit Connect is ook uitgerust met Intelligent Speed Limiter, dit scant de verkeersborden en past automatisch je snelheid aan.

Het exterieur van de Transit Connect

De vernieuwde Transit Connect heeft 2 klapdeuren en een schuifdeur, voor praktische redenen. Het exterieur van de auto heeft een frissere look. De vernieuwde contourlijnen op de buitenkant zorgen ervoor dat het er allemaal net even wat robuuster en krachtiger uit ziet. Een enorme vooruitgang!
Ontdek de andere Summer Deals
Volkswagen Polo zakelijk leasen

Volkswagen Polo

Vanaf €355 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Hyundai Kona leasen DutchLease

Hyundai Kona Electric

Vanaf €545 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 8% bijtelling.
Lease de Skoda Octavia Combi zakelijk bij DutchLease

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf €495 p/mnd*
Het infotainment systeem van de Octavia is voorzien van tal van nieuwe apps en het interieur zit vol met slimme opbergvakjes.