Opel Ampera-e

Prijs op aanvraag

De Opel Ampera-e zakelijk leasen bij DutchLease

Opel bewijst met de Opel Ampera- e dat de elektrische auto van nu allang niet meer alleen voor korte ritjes gemaakt is. De slimme Opel Amera-e rijdt namelijk 520 km** op één keer opladen. Dankzij de verschillende laadopties en de korte laadtijd is de Opel Ampera-e zeer flexibel en geschikt voor zowel korte ritten als langere afstanden. Het opladen van uw Ampera-e doet u vanuit huis of onderweg. Met 30 minuten opladen bij een 50 KW snellader wordt het bereik met 150 km verhoogd.

423 km rijden op één batterij

Met de Opel Ampera-e rijdt u 423 km op één batterij. De auto accelereerst ivan 0 naar 100 km per uur in 7,3 seconden en biedt genoeg ruimte voor 5 personen. De Opel Ampera-e behoort tot één van de meest innovatieve auto's uit het portfolio van Opel. 

 

Meet methode actieradius

Sinds 1992 is de NEDC de wettelijk voorgeschreven meetmethode geworden. Omdat auto's sinds die tijd ernorm zijn ontwikkeld zijn er nieuwe meetmethoden ontwikkeld om beter aan te sluiten op de nieuwe praktijk. Zo is de 'Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicle Test Procedure (WLTP)' in het leven geroepen. Deze meetmethode heeft sinds 1 september 2018 de NEDC vervangen. De meetmethode van WLTP is gebaseerd op daadwerkelijke rijprofielene en staat hierdoor dichter bij de dagelijkse praktijk.

 

Luxe is standaard

De Opel Ampera-e is standaard luxe uitgerust, met onder andere een 10,2- inch touchscreen en 17-inch lichtmetalen velgen. De strakke lijnen van het exterieurdesign benadrukken de dynamische prestaties, terwijl de laag aflopende daklijn het design versterken.

 

Veiligheid door middel van geavanceerde systemen

Het automatische noodremsysteem en de rijstrook-assistent zorgen ervoor dat u zo veilig mogelijk kunt rijden en helpen u ongelukken te voorkomen. Het remsysteem zorgt er niet alleen voor dat u voetgangers op tijd opmerkt, maar geeft ook aan wanneer de afstand tot potentieel gevaar te klein wordt.

Prijs op aanvraag

Prijs op basis van de Opel Ampera-e 60-kWh 204pk Business

 

 

De Opel Ampera-e

  • Geheel elektrisch   
  • 80% snelladen in 60min
  • Actieradius WLTP: 423
Elektrisch leasen komt met fiscaal voordeel
Onze leaseadviseurs en accountmanagers adviseren u graag

De Opel Ampera-e in beeld

Het interieur van de Opel Ampera-e

Innerlijke schoonheid

Lease de volledig elektrische Opel Ampera-e zakelijk

Zijramen met een lage onderrand voor een natuurlijke lichtinval. Zacht aanvoelende materialen en een ultraplat 10,2 inch touchscreen geintegreerd in het dashboard. Compleet met sfeerverlichting.

 

Supersnel laden

Operational lease de volledig elektrische Opel Ampera-e via DutchLease

In slechts 30 minuten opladen met een 50 KW snellader voegt u ca. 150 kilometer toe aan het bereik van de Opel Amera-e. Met een huiselijk stopcontact laad u in 30 minuten 6 km bereik volgens de WLTP.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

 

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Volkswagen Polo zakelijk leasen

Volkswagen Polo

Vanaf €355 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Zakelijk lease de Volvo V40 via DutchLease

Volvo V40

Prijs op aanvraag
De Volvo V40 maakt uw leven makkelijker met zijn intuïtieve technologie en gevoel voor comfort. Bekijk ons aanbod hier.

Seat Ibiza

Vanaf €359 p/mnd*
De nieuwe SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!

Wilt u weten of uw autoregeling marktconform is? Wij zoeken het graag voor u uit."

Ook toe aan échte service?

Huibert staat voor u klaar!