Lease de SEAT Leon zakelijk bij DutchLease

SEAT komt met een intensere, scherpere en slimmere Leon, vol met de nieuwste technologie. Deze vernieuwde versie is in een jonger en moderner hoesje gestoken maar beschikt nog steeds over dezelfde kenmerken als zijn voorganger. Zo ziet u de strak vormgegeven LED-koplampen en mistlampen ook in deze Leon weer terug.

Strak design vol met de nieuwste technologie

Dankzij talloze innovaties is de vernieuwde SEAT Leon van binnen en van buiten geheel vernieuwd. Tijdens uw dagelijkse ritjes zorgen de Emergency assist en de Lane assist ervoor dat u zich altijd veilig over de weg beweegt.

SEAT Leon

Vanaf €649 p/mnd*
  • Sportieve vijfdeurs coupé
  • Veel ruimte
  • Lichter en wendbaarder
  • Weg met grijs, kies voor kleur
SEAT Leon achterkant
SEAT Leon voorkant
SEAT Leon zijkant
SEAT Leon interieur

De SEAT Leon leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze SEAT Leon 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de SEAT Leon

SEAT Leon achterlicht

Strakke verlichting

Het is duidelijk waar de roots van de SEAT Leon liggen. Een stralende auto, met een strak design. Zeker niet doorsnee te noemen. Twee achterlichten? Dat is ouderwets. SEAT heeft gekozen voor één groot LED-achterlicht.
SEAT Leon display

Controle

Met het mooie 8" scherm bedient u niet alleen de navigatie en muziek maar ook alle overige instellingen in de auto. Alles is makkelijk en veilig met zowel uw vinger als uw stem te bedienen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.
Škoda Fabia Combi
Vanaf €389 p/mnd*
De Škoda Fabia Combi biedt u de ruimte, het comfort en de sportiviteit waar u naar verlangt. Voorzien van 6 airbags en 5-sterren veiligheid.