Volkswagen ID.3

Prijs op aanvraag
Volkswagen ID.3 zakelijk leasen
Een lage bijtelling betalen en duurzaam rijden, met de Volkswagen ID.3 leasen zit u goed. De Volkswagen ID.3 is de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen, en daarmee de eerste ID. telg uit de ID. familie van Volkswagen: een reeks van volledig emissievrije Volkswagens.

Duurzaam leasen met 8% bijtelling


De Volkswagen ID.3 leasen maakt duurzaam rijden mogelijk
. Niet alleen is elektrisch rijden duurzaam, het is ook financieel een stuk voordeliger. Tot nu toe is elektriciteit goedkoper dan benzine en ook de bijtelling voor elektrische auto's blijft voorlopig 8%. Echter betaalt u als zakelijke leaserijder wel meer bijtelling voor auto's boven de €45.000. Zakelijk leaserijders betalen voor de waarde boven de €45.000 22% bijtelling. Tot de €45.000 betaalt u tot eind 2020 nog 8% bijtelling. Meer weten over elektrisch leasen? Lees alles over elektrisch leasen voor zakelijke rijders
 

Elektrisch rijden op het MEB platform

De volledig elektrische Volkswagens worden gekenmerkt door een familienaam: ID. Ook in het design zijn er tussen de verschillende ID. modellen gelijkenissen. Zo zal Volkswagen de markt nog betreden met de ID. Buzz, de ID. Cross en de ID. Vizzion. Alle ID. modellen zijn gebouwd op het speciaal ontworpen MEB platform. De 'Modular Electric Drive Kit', een onderstel waar de accu's extra plat zijn gemaakt en verwerkt zijn in de bodem van de auto. Op deze manier blijft er genoeg beenruimte over en wordt de actieradius van de auto niet belemmerd.

 

Vanaf nu te reserveren

Prijs nog onbekendDe Volkswagen ID.3

  • Eerste volledig elektrische Volkswagen
  • Productie start eind 2019
  • 2020: ID.3 leverbaar in Nederland
  • 8% bijtelling tot €45.000
  • praktijkactieradius 300 km
  • Nieuwste veiligheidsfuncties
  • Interactieve interieurverlichting op stemcommando's
  • MEB-platform met platte accu's
  • Vierwielaandrijving
  • LED Matrix koplampen

Alles over elektrisch leasen

Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen
De Volkswagen ID.3 in beeld
Elektrisch leasen komt met fiscaal voordeel
Onze leaseadviseurs en accountmanagers adviseren u graag

De Volkswagen ID.3 leasen betekent een grote rol voor uw smartphone

Uw smartphone speelt een grote rol bij het leasen van de Volkswagen ID. Zo opent u de deuren van de auto met uw smartphone, start u de auto met uw smartphone, en gebruikt u uw unieke User ID. vanaf uw smartphone om de instellingen in de auto terug te zetten naar uw wensen. Met de unieke User ID. stelt u de auto in naar uw persoonlijke voorkeur. De stand van de stoelen, de contacten in de telefoonlijst en de instellingen op de radio. Zo rijdt u meteen weg in een auto die ingesteld staat op uw wensen. 


300 km op één accu met de Volkswagen ID.3

De actieradius van de Volkswagen ID.3 ligt tot 550 km, let op, dit geldt voor de Volkswagen ID.3 met de grootste accu (77 kWh), welke later beschikbaar komt. De eerste Volkswagen ID.3 die Volkswagen presenteert is de Volkswagen ID.3 1st, uitgerust met de middelste accu van 58 kWh en een actieradius van 420 km volgens de MLTP meetmethode. Hoever de auto daadwerkelijk rijdt, hangt o.a. af van weersomstandigheden. Met snelladen, wat inmiddels bijna overal langs de snelweg kan, heeft u uw Volkswagen ID.3 al in 30 minuten opgeladen tot een bereik van 303 km. Let op: de actieradius van een elektrische auto wordt bepaald door verschillende factoren: rijstijl, accutemperatuur, snelweg of stad, weersomstandigheden en gewicht.


De Volkswagen ID.3 leasen via DutchLease

Vanaf mei 2019 is het mogelijk de Volkswagen ID.3 te reserveren via DutchLease. Naar verwachting zullen de eerste modellen in 2020 (beperkt) leverbaar zijn.  Neem bij interesse of voor meer informatie contact met ons op. 

Wilt u meer weten over elektrisch rijden en wat hier allemaal bij komt kijken? Wij helpen u bij de installatie van een elektrische laadpaal, informeren u graag over hoe het werkt met elektrisch laden en waar u hiervoor terecht kunt. Wij bieden u altijd persoonlijke hulp: Bij DutchLease beschikt u altijd over een vaste contactpersoon die op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen van uw wagenpark of leaseauto.
Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.3

Revolutionair MEB platform

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.NEO

Met het revolutionaire Modular Electric Drive Kit zitten accu's in de vloer van de auto. Doordat de accu's extra plat zijn gemaakt blijft er genoeg ruimte voor de baggage en passagiers over, zonder dat de actieradius hier onder lijdt.


Twee elektromotoren

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.NEO

De Volkswagen ID. 3 1st is voorzien van al het comfort dat u van Volkswagen gewend bent. Inclusief alle mooie extra features. De auto heeft Play en Pauze pedalen en het welkomstscherm heeft u een bijzonder welkom bij het starten van de auto. 

* De Volkswagen ID.3 1st gaat in 2020 in productie. De volledig elektrische Volkswagen ID.3 1st is nu (beperkt) te reserveren. Neem contact op voor meer informatie.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de Audi A4 avant bij DutchLease

Audi A4 Avant

Vanaf €565 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
Operational Lease de Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Prijs op aanvraag
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.
BMW 1 Serie leasen

BMW 1 Serie

Profiteer van voorraadvoordeel!
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.

Wat is de beste laadpaal voor uw elektrische leaseauto? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een 1 fase laadstation met 3,7 kW laadvermogen tot en met een 3 fase laadpaal met 22kW vermogen."

Ook toe aan échte service?

Bas staat voor u klaar!