Bedrijfswagen leasen

Voor elke klus een passende wagen

Stel uw bedrijfswagen samen naar wens

Een bedrijfswagen leasen is een zeer aantrekkelijke keuze. Door een bedrijfswagen te leasen houdt u namelijk geld over om te investeren in uw kernactiviteiten. Een bedrijfswagen is erg belangrijk voor uw werkzaamheden en om goed voor de dag te komen bij uw klanten. Toch kunt u uw geld maar één keer uitgeven. Maar niet alleen op financieel gebied is een bedrijfswagen leasen een goede keuze, het bespaard u ook een hoop zorgen. Alles wordt namelijk door DutchLease tot in de puntjes voor u geregeld.

 

Verschillende leasevormen

Dutchlease biedt verschillende leaseproducten aan voor het leasen van een bedrijfswagen. De populairste leasevorm is Full Operational Lease. Hierbij profiteert u van 100% zorgeloos leasen. Alle kosten zitten in het leasecontract inbegrepen, zoals een allrisk-dekking, onderhoud en reparaties. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Heeft u meer behoefte aan vrijheid en flexibiliteit? Dan is het leaseproduct Flexible Lease een passende leasevorm voor u. Bij Flexible Lease heeft u namelijk de mogelijkheid om uw leaseauto eerder in te leveren dan gepland. Wilt u direct wegrijden in een leaseauto zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Dan is Stock Lease een goede keuze! Hierbij rijdt u weg in een vrijwel nieuwe bedrijfswagen occasion!

 

Van luxe zakenauto's tot volledig ingerichte bedrijfswagens

Zakelijk lease voor het mkb

Profiteren van een bedrijfswagen leasen

Wanneer u een bedrijfswagen leaset profiteert u onder andere van:
 • Inzicht in maandelijkse kosten
 • Geen grote investering
 • Geen last van afschrijvingskosten
 • Rijden in een (vrijwel) nieuwe bedrijfswagen

 

Waarom een bedrijfswagen leasen bij DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid van 8,3
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: altijd duidelijk en direct

 

Passende bedrijfswagen leasen 

DutchLease heeft altijd een passende bedrijfswagen voor uw professie. U vindt alle bedrijfswagens op deze pagina. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een bedrijfswagen? Wij helpen u graag bij de keuze van een bedrijfswagen. Maar ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht. Ook kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vindt u duurzaamheid belangrijk en rijdt u daarom elektrisch, maar wilt u wel graag met het hele gezin op vakantie kunnen? Kies voor 'Additional Lease' en u wordt tijdens vakanties voorzien van een grotere auto."

Ook toe aan échte service?

Jan staat voor u klaar!