Flexible Lease bij DutchLease

De vrijheid die elke ondernemer wenst

Flexibel omgaan met mobiliteit is belangrijk voor ieder bedrijf. In het geval dat het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Om die reden kunt u flexibel auto’s leasen bij DutchLease. Met Flexible Lease bieden we u de mogelijkheid om na 12 maanden uw leaseauto(‘s) kosteloos in te leveren.

Flexibel rijden voor een aantrekkelijke prijs

Flexible lease biedt u de mogelijkheid om al na 12 maanden uw contract kosteloos op te zeggen, mits u aan de voorwaarden voldoet. Zo kunt u flexibel omgaan met mobiliteit en heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

Vast maandbedrag met volledige service

Naast de vrijheid om na 12 maanden uw contract op te zeggen, heeft u ook de zekerheid van Full Operational Lease. DutchLease draagt namelijk zelf de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én het afschrijvingsrisico van de auto. In de maandkosten zijn alle kosten rente-, afschrijvings-, en operationale kosten inbegrepen. Onderhoud en reparatie vindt plaats bij uw persoonlijke merkdealer waardoor u minder zorgen heeft. Daarnaast kunt u ook een tankkaart in het leasecontract opnemen. Hiermee heeft u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u precies waar u aan toe bent.

Flexible Lease, Stock Lease of Full Operational Lease

Gebruikmaken van de vrijheid om eerder op te zeggen? Dan past Flexible Lease bij u. Toch benieuwd naar onze andere leaseproducten, neem dan snel een kijkje. Full Operational  Leasevoor 100% zorgeloos rijden waarbij alles in uw maandbedrag zit inbegrepen. Stock Lease: als u een vrijwel nieuwe auto wilt leasen voor de prijs van een gebruikte, de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Mocht dit nog niet zijn waar u naar opzoek bent of twijfelt u ergens over? We helpen u graag verder!

Alle merken Flexible Leasen!

Bij al onze leaseproducten en dus ook bij Flexible Lease is het mogelijk om alle merken te leasen. Vraag direct online een offerte aan.

De voordelen van Flexible Lease

 • Mogelijkheid om uw leaseauto('s) eerder dan gepland in te leveren
 • Volledige service en continuïteit van vervoer
 • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten
 • De zekerheid van Full Operational Lease
 • Keuze uit alle merken en modellen

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 8,3
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Nuchter: altijd duidelijk en direct

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Naar ons aanbod

WLTP zorgt voor grote veranderingen, wij begrijpen dat u niet de tijd heeft om hier zelf het fijne van uit te zoeken. Daarom helpen wij u graag met persoonlijk advies."

Ook toe aan échte service?

Huibert
Huibert staat voor u klaar! (033) 45 49 540

Al onze diensten