Stock Lease bij DutchLease

Lease flexibel een jong gebruikte auto

Direct wegrijden in een eersteklas auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Het kan met Stock Lease van DutchLease. Met een Stock Lease contract rijdt u een vrijwel nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte auto.

Direct rijden

De vrijwel nieuwe occasion is direct beschikbaar voor u om in te rijden. Omdat het een voorraadmodel is zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en bent u direct voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden.

Bekijk direct ons actuele aanbod.

Keuze uit een ruim assortiment modellen bij Stock Lease

Alle geselecteerde auto's moeten voldoen aan de volgende voorwaarden: jong gebruikt, gunstige kilometerstand en een minimale looptijd van 12 maanden. Deze voorraadmodellen zijn dus auto's van maximaal 25 maanden oud, die bij de dealer zijn onderhouden. Dit zorgt ervoor dat ze een scherp tarief hebben. Daarnaast kunt u vaak nog profiteren van modellen met een gunstige bijtelling. Ook kunt u alle merken Stock Leasen bij DutchLease. Maak een keuze uit ons ruime assortiment modellen óf vraag direct online een offerte aan.

Vast leasetarief per maand inclusief all-risk dekking

In het tarief dat u maandelijks betaalt zijn kosten als reparaties, onderhoud, banden, afschrijvingsrente, motorrijtuigenbelasting én een all-risk dekking inbegrepen. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent uw wagenpark in één keer voor u. Omdat u kiest voor een jong gebruikte auto rijdt u snel en voordelig een goed onderhouden occasion. De meeste jong gebruikte auto's vallen nog onder de gunstige bijtellingsregels van de voorgaande jaren. En dit alles voor een mooi maandbedrag!

Andere leaseproducten naast Stock Lease

Stock Lease voor het direct rijden in een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden. Toch een gloednieuwe auto rijden met 100% zekerheid en alle kosten in één vast maandbedrag? Dan is Full Operational Lease iets voor u. De vrijheid willen hebben van het eerder, kosteloos, opzeggen dan gepland? Kijk dan eens naar Flexible Lease. Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

Stock lease met volle tevredenheid

Bij DutchLease bent u gegarandeerd van een snelle, persoonlijke en nuchtere service. Deze vorm van serviceverlening wordt door onze huidige klanten als zeer prettig ervaren. Om deze reden worden wij dan ook beoordeeld met een 8,9 gemiddeld! Mocht u interesse hebben in de beoordelingen van onze huidige klanten, dan kunt u altijd even een kijkje nemen tussen onze reviews!

Voordelen Stock Lease

 • Direct een auto beschikbaar
 • Zo goed als nieuwe occasions 
 • Keuze uit alle merken en modellen
 • Korte looptijd van contract mogelijk
 • Alle voordelen van Full Operational Lease 
 • Scherp, vast bedrag per maand
 • Leasen inclusief all-risk verzekering

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 8,3
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Nuchter: altijd duidelijk en direct

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Naar ons aanbod

Is benzine of diesel de beste keuze voor u? Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden."

Ook toe aan échte service?

Carl
Carl staat voor u klaar! (033) 45 49 540

Al onze diensten