Werken bij DutchLease

DutchLease maakt onderdeel uit van Volkswagen Pon Financial Services en is een middelgrote universele autoleasemaatschappij gevestigd in Amersfoort. Vertrouwen en het nakomen van afspraken staan centraal bij DutchLease. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef. Zij zorgen voor onze nuchtere kijk op leasing, de persoonlijke aandacht voor de klant en voor een snelle en professionele afhandeling van de leaseaanvragen.

Volkswagen Pon Financial Services

Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Volkswagen Pon Financial Services bestaat uit een groep van bedrijven in de automotive branche. Samen bestrijken we de hele keten van financieren, leasen en verzekeren van auto’s.

Solliciteren

Spreekt een loopbaan in de automotive jou aan? Via Volkswagen Pon Financial Services kun je solliciteren naar een functie bij DutchLease of bij een van onze zustermaatschappijen. Op de website van Volkswagen Pon Financial Services kun je meer over onze bedrijven lezen, vacatures bekijken en ook direct solliciteren.

Bekijk de vacatures

Direct solliciteren

Wil je meer weten over werken bij DutchLease of wil je onze nieuwe collega worden? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter via 06 24455818 of jobs@vwpfs.nl.

Postadres:
DutchLease
Afdeling HR
Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
(033) 454 9922

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3