Jaguar I-Pace

De allereerste volledig elektrische performance SUV van Jaguar. Een echte sportauto door zijn All Wheel Drive technologie, maar dan wel met vijf zitplaatsen én een laadruimte van 656 liter.

De volledig elektrische aandrijflijn met twee elektromotoren produceert 400 pk en 696 Nm koppel. Een duw in je rug is daarmee een standaard gevoel in deze SUV. Met zijn accu van 90kWh heeft de I-Pace een actieradius van 480 kilometer (op basis van de WLTP).


Perfecte wegligging

Ook qua rijcomfort krijgt u in de I-Pace het echte Jaguar gevoel. De luxe en het aerodynamische, maar stoere design zijn een beleving op zich. Doordat het accupakket in de vloer van de auto ligt, heeft deze SUV een perfecte balans en stabiele wegligging. 

Vanaf €929 p/m* Bijtellingspercentage: 4%

 

Jaguar I-Pace in beeld

De Jaguar I-Pace

Buitengewone ervaring

Iedere rit in de Jaguar I-Pace is een ervaring op zich. Met zijn power en vierwielaandrijving doet de I-Pace niet onder voor andere sportwagens. Een sportwagen waarmee u ook nog gemakkelijk off road kan gaan.

Technologische hoogstand

Nieuwe technologieën en strakke lijnen maken de I-Pace de auto van de toekomst. Door machine learning in combinatie met de bluetooth sleutel leert de I-Pace uw patronen herkennen waardoor een optimale rij-ervaring ontstaat. En de integratie met systemen als Hue en Nest maakt alles gemakkelijker.* Leasetarief Jaguar I-Pace EV400 400pk AWD Aut S. Full Operational Lease, 60 maanden met 15.000 km per jaar. Leasetarief is geldig tot en met 31 december 2018.

Onze klanten ontzorgen is voor ons belangrijk. Zo heeft u voldoende tijd voor uw core-business en regelen wij de organisatie omtrent uw wagenpark."

Ook toe aan écht contact?

Huibert
Huibert helpt je graag! (033) 45 49 540