De Nissan LEAF e+ 3.ZERO EDITION zakelijk lease

De nieuwste Nissan LEAF e+ 3.ZERO EDITION is het nieuwste LEAF model na een serie zeer succesvolle voorgangers. Ditmaal komt de LEAF met een nóg grotere actieradius. De eerste Leaf e+ 3.ZERO EDITIONs, zullen aankomende zomer worden geleverd.

Motor en uitrusting

De Nissan LEAF e+ 3.ZERO EDITION is uitgerust met een 62 kWh batterij en een krachtige motor van maar liefst 215 pk. Daarnaast is de auto voorzien van voor-, zij- en gordijnairbags, intelligente frontale botsingbescherming met voetgangersherkenning, grootlicht met adaptieve dimstand, automatisch dimmende binnenspiegel, rijbaan-assistent, verkeersbordherkenning, acheruitrij-assistent (Rear Cross Traffic Alert), Dodehoekassistent Intelligent Nissan Around View Monitor, detectie van bewegende objecten, vermoeidheidswaarschuwing, NISSAN ProPOLIT en 17 inch velgen.

Multimedia

De LEAF e+ 3.ZERO Edition is voorzien van het NissanConnect EV infotainmentsysteem en een vernieuwd 8 inch touchscreen. Het NissanConnect infotainmentsysteem is onder andere voorzien van een DAB-radio, over-the-air software en kaart updates, Tom-Tom Live Traffic, Apple CarPlay en Android Auto.

Intelligent Power accupakket

Het Intelligent Power accupakket van de nieuwste Nissan LEAF heeft 288 cellen in plaats van 192. Dit zorgt voor een 25% hogere energiedichtheid wat 55% meer capaciteit oplevert en dus een vergroting van een actieradius met 40%. 

Technologische snufjes van de Nissan LEAF

Versnellen, vertragen en remmen: het kan allemaal met de e-Pedal. Doel van de e-Pedal is om vermoeidheid tegen te gaan en te streven naar optimale focus tijdens het rijden. Daarnaast is de Nissan LEAF 100% elektrisch en kunt u dus naar elke bestemming rijden zonder het milieu te vervuilen. 

De Nissan LEAF e+ 3.ZERO EDITION beschikt over de optie 'snelladen' en kan het snelste worden geladen met een 11kW lader voor thuis laden of op werk. De LEAF is met snelladen in 35min voor 80% geladen. De actieradius ligt hiermee, afhankelijk van de weersomstandigheden, rond de 220 km. Normaalladen betekent dat u in 6,2 uur  met een middel laadpaal (11 kW) of grote laadpaal (22 kW) volledig geladen de weg op kunt. Het type stekker dat u hiervoor dient te gebruiken is een type 2 stekker (Mennekes).
 
Onderweg laden? Bekijk hier de actuele Nederlandse laadpalen. Een laadpaal bij u in de buurt laten installeren? Bekijk hier hoe dit werkt.
 
Weet u nu nog niet zeker of u elektrisch wilt rijden in de Nissan LEAF? Wanneer u brandstof inruilt voor elektriciteit bestaan de voordelen onder andere uit belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Daarbij is de Nissan LEAF een ruime gezinsauto, die bovendien ontzettend veilig is bevonden. Hij heeft namelijk vijf sterren gekregen van de Europese beoordelaar Euro NCAP. 

Kosten voor elektrisch laden

Elektrisch rijden is niet alleen zeer zuinig voor de aarde, ook voor uw portemonnee. De prijs voor een liter benzine ligt momenteel rond de €1,60 en de prijs voor 1 kWh voor een elektrische auto €0,20. Wekt u zelf energie op met zonnepanelen, dan betaalt u slechts €0,05 per kWh. De kans dat u met de overstap naar elektrisch rijden veel gaat besparen is dus groot.

Vanaf €549,-

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende leaseofferte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nissan LEAF e+ 3.ZERO EDITION 

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen mogelijk
  • 80% snelladen in 35 min
  • Actieradius praktijk: 364 km
  • Actieradius Zomer: 422 km
  • Actieradius Winter: 306 km
  • Actieradius NEDEC: 500 km

De Nissan LEAF in beeld

Het interieur van de Nissan Leaf e+ 3.ZERO EDITION

e-Pedal

Door uitsluitend het gaspedaal te gebruiken geniet u van een nieuwe rijervaring in de Nissan LEAF. e-Pedal is een technologie waardoor starten, versnellen, vertragen en remmen mogelijk zijn met slechts één pedaal. De Nissan LEAF garandeert een soepelere rit.

ProPILOT Park

Zonder het pedaal in te trappen, het stuur vast te houden en de poke in zijn achteruit te zetten kunt u met de nieuwe Nissan LEAF inparkeren. Met één druk op de knop neemt de Nissan LEAF het stuurwerk, het versnellen, het remmen en het schakelen automatisch op zich dankzij de nieuwste technologie. 
* Prijs op basis van de Nissan Leaf e+ 3.Zero Edition met een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km.

“Wij zijn heel erg tevreden over Dutchlease. Veel kennis, oplossingsgericht en enorm hulpvaardige sympathieke medewerk(st)ers.” – Budelpack Poortvliet B.V.

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling:
8,3