Een Nissan zakelijk leasen via DutchLease

Een Nissan kan een mooie aanvulling zijn op uw wagenpark. DutchLease is dé universele leverancier van zakelijke leaseauto's, bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een Nissan zakelijk lease. Ook als u nog geen voorkeur heeft voor een model Nissan, denken wij graag met u mee over de inrichting van uw wagenpark. U krijgt bij ons een vast contactpersoon toegewezen die altijd voor u klaarstaat. Wilt u graag een ander merk zakelijk leasen? Vraag dan direct een offerte aan, deze ontvangt u binnen 24 uur!

Nissan zakelijk leasen op maat

Via DutchLease heeft u de keuze uit diverse Nissan modellen. Bent u op zoek naar een compacte stadsauto, dan is de Nissan Micra wellicht iets voor u. Of wilt u liever een cross-over zoals de Nissan Qashqai, waarmee u zowel lange afstanden rijdt als comfortabel door de stad? Misschien rijdt u regelmatig lange afstanden en bent u op zoek naar een auto met een avontuurlijke uitstraling? Dan kunt u de X-trail overwegen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag welke auto het beste bij uw wensen past en geven u, vrijblijvend, een duidelijke prijsindicatie.

Rijdt u graag zakelijk met 4% bijtelling?

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Met een lage bijtelling (4% bij geheel elektrisch) en vele fiscale voordelen worden elektrische auto's steeds vaker gekozen als zakelijke lease. Denk bijvoorbeeld aan de Nissan LEAF Acenta, die 100% elektrisch is. Bent u ook benieuwd hoe u uw wagenpark kunt vergroenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Nissan zakelijke leaseauto's uitgelicht

  • Nissan LEAF e+ Versnellen en remmen met de e-Pedal

    DutchLease Nissan Leaf

    De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Uitgerust met een krachtige motor van 215 pk. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.

    Vraag een offerte aan Bekijk deze Nissan Leaf

Nissan leaseproducten

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken qua model en type Nissan voor uw zakelijke lease, is het natuurlijk van belang om een passend leaseproduct te vinden. DutchLease biedt verschillende manieren voor zakelijk leasen aan. Allemaal passen ze bij verschillende wensen en behoeften. Laat uw contactpersoon weten wat u graag zou zien voor uw wagenpark, en wij bieden ons advies voor uw persoonlijke situatie.

Nissan Full Operational Lease


Full Operational Lease  is, zoals de naam al doet vermoeden, ons meest complete leaseproduct. Hiermee rijdt u namelijk 100% zorgeloos in uw nieuwe Nissan, omdat u een vastgesteld bedrag per maand betaalt. Dit bedrag wordt vooraf bepaald en is inclusief alle gemaakte kosten. Dit houdt in alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties met deze all risk-dekking. Het voordeel van deze zakelijke lease is dat u dus niet voor verrassingen komt te staan.

Nissan Flexible Lease


Als u op zoek bent naar een flexibeler leaseproduct, dan is Flexible Lease aantrekkelijk. Dit product biedt u een kortlopend zakelijk leasecontract, wat u op kunt zeggen na 12 maanden. Met Flexible Lease profiteert u ook van de voordelen van de Full Operational Lease. Dus een vast bedrag per maand inclusief alle gemaakte kosten. Flexible Lease geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten op uw eigen tempo te realiseren.

Nissan Stock Lease


Wanneer u snel een zakelijke lease auto nodig hebt, is Stock Lease wellicht voor u geschikt. Met Stock Lease, least u een jong-gebruikte occasion van minimaal 12 maanden tot maximaal 25 maanden oud, allemaal met een gunstige kilometerstand. Deze modellen zijn op voorraad en kunnen worden aangeboden tegen een scherp tarief, doordat de afschrijving al heeft plaatsgevonden. Deze voorraadmodellen zijn dus nog zo goed als nieuw! Een jonge occasion is met Stock Lease tegen een vast maandbedrag zakelijk te leasen. Dit bedrag is ook inclusief alle gemaakte kosten. De laatste meevaller bij Stock Lease, is dat er bij deze modellen vaak nog gebruik gemaakt wordt van de oude bijtellingspercentages. Sommigen zo laag als 7%!

Andere leaseproducten


DutchLease heeft ook nog andere services en aanbiedingen. Bijvoorbeeld Additional Lease, Short Lease en Stock Management. Kijk hiervoor op onze overige producten pagina  of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Populaire Nissan zakelijk leasen

Nissan Micra

Nissan Micra
Een leaseauto met karakter. Uitermate compact wat deze leaseauto extra geschikt maakt voor de binnenstad. Luxere versies zijn uitgerust met achteruitrijcamera, een dodehoek- en rijbaanassistent en Active Ride Control.

Nissan Qashqai

Deze populaire cross-over is gemoderniseerd. Naast dat hij er nu strak uitziet, heeft hij  nog steeds veel comfort, een solide wegligging en innovatieve technologie. Een gebleken favoriet.

Nissan zakelijk leasen bij de beste universele leasemaatschappij

Een Nissan zakelijk leasen of liever een andere leaseauto in uw wagenpark? Bij ons bent u aan het goede adres. U kunt bij ons alle modellen en merken zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag verschilt per leasemodel en leaseproduct. Wij gaan graag met u op zoek naar de beste zakelijke lease, passend bij uw wagenpark. DutchLease biedt u merken aan van BMW tot Audi en van SEAT tot Opel. DutchLease richt zich specifiek op MKB Nederland, hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van wagenparken met, onder andere, Nissan zakelijk leasen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie.

Zeer deskundig advies en ook nog op een leuke, ontspannen manier. Ervaring met Tjerk en Linda als zeer positief ervaren!"

De mening van onze klanten

Gemiddelde beoordeling
8,9