Opel leasen bij DutchLease

Bent u ondernemer van een midden of kleinbedrijf en wilt u een Opel leasen? Neem contact met ons op en samen vinden wij een Opel die perfect past bij uw onderneming en uw wagenpark. DutchLease is gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers bij het inrichten en managen van het wagenpark. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Overview uitgelicht

Een Opel leasen die past bij uw bedrijf

Een nieuwe Opel leasen voor een vast bedrag per maand? Dat kan! Dutchlease is een universele autoleasemaatschappij. Dit houdt in, dat u alle modellen en merken bij ons kunt leasen. Vanaf het eerste contact met DutchLease zorgen wij ervoor dat u gekoppeld wordt aan een vast contactpersoon, waardoor wij u op een persoonlijke en snelle wijze kunnen voorzien van een deskundig advies. Bij uw vaste contactpersoon kunt u altijd terecht met vragen, opmerkingen en verzoeken.

De Duitse autofabrikant Opel

Opel is een Duitse autofabrikant die in 1899 zijn eerste auto produceerde. Per jaar worden er door Opel ruim 1 miljoen motorvoertuigen geproduceerd. Opel onderscheidt zich van zijn concurrenten door auto's van kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Wilt u een grotere auto met meer zitplaatsen? Dan sluit de Opel Zafira misschien wel perfect aan op uw wensen. Of misschien gaat u wel voor de populaire Opel Astra. Indien u op zoek bent naar een auto met een luxe, zakelijke uitstraling met coupé-achtige lijnen dan kunt u kiezen voor de Opel Insignia Grand Sport. Een Opel leasen met snel, persoonlijk en nuchter advies van een expert. Dat is wat Dutchlease uniek maakt.

Snel, persoonlijk en nuchter een Opel leasen

Bij Dutchlease kunt u ieder merk, model en uitvoering leasen. Maar dan bent u er nog niet. Om een auto te leasen moet u ook kiezen voor een leasevorm. Populaire leasevormen die wij aanbieden zijn Full Operational Lease, Flexible Lease  en Stock Lease. Zo kunt u profiteren van volledige service en continuïteit van vervoer en duidelijkheid betreft de maandelijkse leaseprijs. Uw vaste contactpersoon kijk samen met u welke leasevorm het beste aansluit op uw wensen. 

Klanttevredenheid DutchLease

De tevredenheid van onze klanten is voor ons heel belangrijk. Onze klanten hebben ons tot nu toe beoordeeld met een 8,9 gemiddeld, waar wij erg trots op zijn. Maar we blijven op zoek naar manieren om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Door goed te luisteren, en wensen te signaleren waar onze klanten zich nog niet eens van bewust zijn. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacten. Wij zijn de bereiken via telefoon, mail of u kunt online het contactformulier invullen.

Elektrisch leasen via DutchLease

elektrisch leasen
De Opel Ampera -E staat bekend om haar flexibiliteit door de korte laadtijd en is ook bij DutchLease te leasen. We houden u graag op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. 

Het contact was steeds zeer plezierig en zeer onderhoudend met zeer prettige resultaten."

De mening van onze klanten

Gemiddelde beoordeling
8,9