Een Tesla zakelijk leasen die bij u past

Welkom bij DutchLease, de universele leasemaatschappij die ondernemers graag helpt met het opzetten van een volledig uitgedacht wagenpark. Zo is ook ambitieuze nieuwkomer Tesla een optie voor een zakelijke lease. Tesla produceert volledig elektrische auto's met een opvallend design. Het jonge merk wil graag bewijzen dat elektrisch rijden mogelijk is zonder in te leveren op design en prestatie. Spreken de auto's van Tesla u aan, en wilt u ook profiteren van 4% bijtelling? Vraag dan een offerte bij ons op. Wij brengen graag voor u in kaart hoeveel het zakelijk leasen van een Tesla u gaat kosten, welke Tesla u ook kiest.

Tesla leaseauto's uitgelicht

Tesla-taks

Waar in 2018 de bijtelling voor een Tesla nog 4% bedraagt, zal in 2019 alleen nog 4% bijtelling worden betaald over de eerste 50.000 euro. Boven dit bedrag geldt een bijtelling van 22%. Rijd u graag zakelijk een Tesla en bij voorkeur met 4% bijtelling, wees er dan snel bij. DutchLease informeert u graag over de beschikbaarheid van voorraadmodellen.


Een Tesla zakelijk leasen

Tesla staat voor elektrisch rijden en gelooft dat de wereld er met alleen elektrische auto's veel beter uit ziet. Sinds de oprichting in 2003 streeft Tesla dit na en lanceerde onder andere Model S, Model X, Model 3 en de Roadster. Hiervan zijn Model S en Model X al te krijgen op de Nederlandse markt. Aan de komst van Model 3 wordt op dit moment nog gewerkt, maar hij is te verwachten medio 2019. De Model 3 wordt een betaalbare variant Tesla. Door de beschikbaarheid is een Tesla zakelijke lease voor Model S of Model X sneller te realiseren. U kunt daarvoor een offerte bij ons aanvragen en wij geven u binnen 24 uur meer informatie.

Model S


Tesla staat naast haar puur elektrische auto's bekend om haar focus op veiligheid en innovatie. Zo kan Model S zelfstandig rijden door een autopilot functie en een zeer geavanceerd multimediasysteem. Ook beschikt Model S over adaptieve koplampen en heeft het een ingebouwde beschermingsmodus tegen biologische aanvallen via de lucht.

Model X


Ook de Model X is een extreem veilig gebouwde auto. Zo veilig zelfs, dat het model als eerste SUV ooit een vijf-sterren veiligheidsscore bij de US NACP haalde. Model X is uitgerust met diverse actieve veiligheidssystemen alsook een HEPA luchtfilter, zoals Model S.

 

Leasevormen bij een Tesla zakelijk leasen

Heeft u de Tesla gevonden die past bij uw zakelijke lease wensen, dan helpen we u graag op weg bij het kiezen van een leaseproduct. DutchLease biedt verschillende leasevormen aan. Zo kiest u altijd een pakket wat het best bij u past. Neem een kijkje bij de volgende leaseproducten:

Tesla Full Operational Lease


Bij Full Operational Lease kiest u voor een all-inclusive leasecontract. U betaalt een vooraf vastgesteld bedrag waar alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten in verwerkt zijn. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken met deze allriskdekking. U komt met dit leaseproduct dus niet voor verrassingen te staan.

Tesla Flexible Lease


Of denkt u eerder aan een leasecontract welke u flexibel kunt opzeggen? Dan is Flexible lease wellicht iets voor u. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een kortlopend zakelijk leasecontract, wat u na 12 maanden vrijblijvend kunt opzeggen. Flexible Lease biedt u de voordelen van de Full Operational Lease, in het opzicht van de all risk-dekking en een vooraf vastgesteld maandbedrag. Ook hier komt u dus niet voor verrassingen te staan. Het voordeel van dit contract is dat u vrij bent in de planning van uw bedrijfswerkzaamheden.

Tesla Stock Lease


Als u direct al weg wilt kunnen rijden in uw Tesla zakelijke lease, dan is Stock Lease  de optie voor u. Bij dit leaseproduct least u een van onze jong gebruikte occasions die wij in voorraad hebben. Het betreft een occasion van minimaal 12 en maximaal 25 maanden oud, mits gunstige kilometerstand. Bovendien kunt u vaak nog gebruikmaken van een gunstige bijtelling en in het geval van een Tesla is dat maar 4%! Dit alles krijgt u ook weer voor een vast, en erg scherp geprijsd, maandbedrag.  

Kijk gerust op onze product pagina voor meer informatie over onze zakelijke leaseproducten.

Een Tesla zakelijk leasen bij de MKB lease-expert

DutchLease is een universele leasemaatschappij. Dit betekent dat u alle merken en modellen kunt leasen. Van Seat tot Audi, en Volkswagen tot BMW. Wij helpen u graag om het perfecte leasepakket samen te stellen. Dat doen we door middel van een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van uw wagenpark ontwikkelingen, en een zo snel mogelijke service. We garanderen u daarom een snelle afhandeling van uw vragen en denken graag mee met uw ideeën voor een geoptimaliseerd wagenpark. DutchLease biedt persoonlijk advies op maat zodat u zorgeloos een Tesla zakelijk leasen kan.

Mening van onze klanten

Bij DutchLease draait het om u: de klant. We vinden het belangrijk dat u doorgaans binnen 24 uur reactie krijgt op uw zakelijke lease offerte aanvraag. De snelheid en persoonlijkheid die we bieden zorgt er voor dat de klanten die u voor zijn gegaan onze diensten met het gemiddelde van een 8,9 beoordelen! Deze beoordelingen worden verzameld door een onafhankelijke partij nadat een aankoop is gedaan bij onze leasemaatschappij.

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

De mening van onze klanten

Gemiddelde beoordeling
8,9