Volkswagen Bedrijfswagen leasen

Als ondernemer moet het makkelijk zijn om grote en diverse materialen te kunnen vervoeren. Een passende Volkswagen Bedrijfswagen leasen is dan wel zo handig. Dij DutchLease kunt u in verschillende leasevormen een Volkswagen Bedrijfswagen leasen zonder zorgen. Bekijk hier de meest populaire Volkswagen Bedrijfswagens.

Een passende Volkswagen Bedrijfswagen leasen

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen leasen

De Duitse Autofabrikant Volkswagen is opgericht in 1937. Voor elke ondernemer, familieman of avonturier zit er wel een passende auto of bedrijfswagen bij. Zo werd in 1950 de eerste Transporter bedrijfswagen op de markt gebracht! Anno 2018 heeft u de keuze uit wel drie Volkswagen Bedrijfswagens, namelijk de de Caddy, Transporter en de Crafter. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een VW Transporter dubbele cabine of een VW Caddy enkele cabine. De laadruimte van de bedrijfswagens is op verschillende manieren in te richten. Voor elke klus is er een passende laadruimte en kunt u deze zelf inrichten. 

Welke leasevormen kunt u kiezen

Voor het leasen van een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter biedt DutchLease verschillende leaseproducten aan. Een van de populairste leasevormen is Full Operational Lease. Hierbij profiteert u van 100% zorgeloos leasen. Alle kosten zitten in het leasecontract inbegrepen, zoals onderhoud reparaties en een allrisk-dekking. U komt niet voor onverwachte kosten te staan. Voor de ondernemer die behoefte heeft aan vrijheid en flexibiliteit is het leaseproduct Flexible Lease een passende leasevorm. U heeft hier namelijk de mogelijkheid om uw leaseauto eerder in te leveren dan gepland. Direct wegrijden in een leaseauto zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Dan is Stock Lease een uitstekende keuze! Hierbij rijdt u bijvoorbeeld weg in een vrijwel nieuwe Transporter occasion!

Mening van onze klanten

DutchLease is een universele leasemaatschappij, wat inhoud dat u alle merken en modellen bij ons kunt leasen. Ziet u uw auto of bedrijfswagen niet tussen de leaseacties zitten? Geen probleem. Dan kunt u altijd contact met ons op nemen en dan zorgen wij dat u deze auto of bedrijfswagen wél kunt leasen! De mening van onze klanten is voor ons van grote waarde. Op dit moment krijgt DutchLease een klantbeoordeling van een 8,3! Hier zijn we enorm trots op. Natuurlijk blijven wij ons best doen om te voorzien in de wensen van de klant en een advies op maat te geven.

Een Volkswagen Bedrifswagen leasen? Vraag dan direct een offerte aan. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!

Positieve ervaring met contractovername en actief meegedacht over opties en uitvoeringen bij bestellen van nieuwe auto.” - Scholte Consultancy

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten

Gemiddelde beoordeling
8,3