Volkswagen e-Golf

Lease de Volkswagen E-Golf met slechts 4% bijtelling

De nieuwe e-Golf is lichter en zuiniger dan zijn voorganger. Efficiency, Veiligheid en rijdynamiek worden in de nieuwste versie naar een hoger niveau getild. Deze volledig elektrische Golf is natuurlijk geen Golf zonder zijn bekende topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid.

Met de nieuwe e-Golf kunt u ook de stad uit

Voor korte ritten binnen de stad is de elektrische aandrijving ideaal. Maar ook ritten buiten de stad rijdt u met de e-Golf elektrisch. De nieuwe Volkswagen Golf heeft namelijk een actieradius van 200 km**.


Vanaf €505 p/m* Bijtellingspercentage: 4%

Volkswagen e-Golf elektrisch lease


Volkswagen e-Golf in beeld

De Volkswagen e-Golf

Simpele bediening in de cockpit

Volkswagen e-golf dashboard

Dankzij het schuin naar de bestuurder toegedraaide dashboard bedient u de functies van de Volkswagen e-Golf intuïtief.

De Volkswagen e-Golf opladen

Volkswagen e-golf opladen

Laad de Volkswagen e-Golf op via een normaal stopcontact, bij een laadpaal of snellaadstation. Dit kost us lechts 30 minuten.


Elektrische leaseauto's

Elektrisch rijden is niet alleen voordelig voor het milieu, u betaalt ook slechts 4% bijtelling op elektrische leaseauto's. De nieuwste elektrische leaseauto's leveren betere prestaties en zorgen daarnaast voor vele fiscale voordelen. Bij DutchLease helpen wij uw wagenpark vergroenen en leaset u de elektrische auto die u wenst.
* Leasetarief Volkswagen VII e-Golf elektromotor 136 pk 5D Aut. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018.
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

Met Dutchlease kunt u snel ‘schakelen’; uw aanspreekpunt is altijd uw vaste contactpersoon, die goed op de hoogte is van uw wensen en behoeften."

Ook toe aan échte service?

Carl
Carl helpt u graag! 033 45 49 540