Additional Lease bij DutchLease

Duurzaam klein rijden, maar met een grotere vakantieauto

Waarom het hele jaar betalen voor een grote leaseauto, als dat slechts een paar weken per jaar echt nodig is? Rij dus alleen ‘groot’ tijdens de vakantie en ‘klein’ gedurende de rest van het jaar. Met Additional Lease speelt u perfect in op de mobiliteitswensen van uw werknemers, die zij zelf flexibel kunnen invullen. Het mooiste is: u en uw medewerkers hebben structureel minder kosten.

Doorgaans een kleine auto, behalve op vakantie

Stel, je hebt doorgaans geen grote auto nodig maar je gaat wel met de auto op vakantie. Dan is een grotere auto wel zo handig. Maar voor de rest van het jaar heb je deze grote auto niet nodig. Waarom het hele jaar betalen voor een grote auto als het niet nodig is? DutchLease biedt daarom Additional Lease. Dit leaseproduct biedt u de mogelijkheid om flexibeler te leasen. U betaalt alleen voor een grote auto wanneer u een grote auto nodig heeft en verder rijdt u duurzaam met een kleine, fijne auto! Indien u meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

 

Hoe werkt het?

Additional Lease werkt als volgt: de berijder kiest een kleinere leaseauto voor dagelijks gebruik en voor de vakanties stelt DutchLease een vakantieauto beschikbaar. De reguliere leaseauto moet tijdens de vakantie worden ingeleverd in verband met de bijtelling. Als werkgever betaalt u het leasetarief inclusief de vakantieauto, maar u bespaart flink op de totale jaarkosten. Uw werknemers rijden voor regulier gebruik namelijk een goedkopere auto. 

 

Besparen op de totale autokosten

U kunt op verschillende manieren invulling geven aan Additional Lease; we stemmen de invulling graag op maat af op uw organisatie. Slim ondernemen met een toekomstvisie wordt zo nog makkelijker. Wij krijgen graag met u mee naar uw situatie en zoeken dan samen met u de geschikte oplossing!

 

Zeer tevreden Additional lease

Wij proberen u oplossingen te bieden die uw mobiliteit verbeteren. Zo biedt Additional Lease een uitkomst voor vele klanten. De klant staat bij DutchLease hoog in het vaandel. Door naar de wensen van onze klanten te luisteren kunnen wij onze diensten voortdurend verbeteren. Op dit moment beoordelen onze klanten ons met een 9,1 gemiddeld. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee, maar we blijven ons inzetten om de klantervaring te optimaliseren. Mocht u de meningen van onze klanten willen inzien, dan kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze klantbeoordelingenpagina.

De voordelen van Additional Lease

 

Voor werkgevers:

 • Keuze voor standaard kleinere leaseauto, dus lagere leasekosten
 • Positief effect op uw duurzaamheidsdoelstellingen

Voor werknemers:

 • Structureel lagere bijtelling door keuze voor kleine, zuinige auto
 • Beschikking over een ruimere auto tijdens zomer- en/of wintervakantie

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.