EasyRent Autoverhuur bij DutchLease

Een representatieve auto huren van een dag tot jaar

Snel behoefte aan een tijdelijke (zakelijke) auto? Huur via EasyRent Autoverhuur een uitstekende auto zonder minimale huurperiode. Onze dochteronderneming EasyRent is specialist is het verzorgen van maatwerk autoverhuur voor de zakelijke markt, zowel voor personenauto's als voor bedrijfswagens. U kunt een Volkswagen of Audi huren in vrijwel iedere klasse. In onze huurauto's rijdt u altijd representatief, tegen een gegarandeerd gunstig tarief.

Prettig en comfortabel rijden

Al rijdt u gemiddeld honderden of duizenden kilometers, ieder uur achter het stuur moet u prettig doorbrengen. DutchLease biedt zakelijke rijders via EasyRent Autoverhuur de ideale (tijdelijke) huurauto. Met onze kennis van zaken en vergaande flexibiliteit verzekeren wij u mobiliteit op maat, tegen een schappelijke prijs. EasyRent heeft binnen 4 uur de juiste auto voor u klaar staan. 

 

Voor een dag, een maand of een jaar

Indien u opzoek bent naar een tijdelijke, representatieve huurauto dan kan EasyRent Autoverhuur u dit bieden. Of u de auto voor een dag, een week, een maand of een jaar wilt huren, dit is via EasyRent altijd mogelijk. EasyRent Autoverhuur bezit meer dan 1500 huurauto's, die stuk voor stuk goed onderhouden en schoon zijn. Vrijwel altijd zijn de auto's voorzien van een groen energielabel, nette kleurstelling en indien gewenst een navigatiesysteem. Ook bieden wij aanvullende diensten zoals een brandstofkaart of haal- en brengservice.

 

Groen rijden met EasyRent Autoverhuur

Duurzaamheid heeft bij DutchLease en EasyRent altijd een hoge prioriteit. Wij willen u daarom ook de mogelijkheid bieden om groen te kunnen rijden. De meeste modellen uit ons aanbod hebben daarom ook een groen energielabel variërend van A tot C. Dit is uw garantie voor minder brandstofverbruik en een lagere uitstoot van CO2. Daarnaast vallen de modellen die u bij EasyRent Autoverhuur kunt short leasen dan ook in de gunstige 14%- en 20%-categorie.

 

Personenwagens en bedrijfswagens

Of u nu een compacte Volkswagen Up! of een zakelijke ŠKODA Octavia wilt huren, DutchLease biedt deze aan. U kunt niet alleen personenwagens, maar ook bedrijfswagens huren via EasyRent Autoverhuur.

 

Tevreden klanten

Bij DutchLease zijn alle merken en modellen te verkrijgen. Mocht u niet voor EasyRent Autoverhuur willen gaan, maar liever 100% zorgeloos leasen of voor een duurzaam wagenpark willen gaan? Kijk dan bij onze andere leaseproducten om te zien wat het beste bij uw wagenpark past. DutchLease staat voor snelle, persoonlijke en gedreven service. Daarom beoordelen onze klanten ons met een gemiddelde van een 9,1! Mocht u interesse hebben, dan kunt u de reviews altijd bekijken.

De voordelen van EasyRent Autoverhuur

 • Dochteronderneming DutchLease
 • Volkswagen en Audi's in vrijwel elke klasse
 • Geen minimale huurperiode
 • Elke huurtermijn mogelijk
 • Snel: binnen 4 uur uw nieuwe huurauto
 • Flexibel: 24-uurs Euromobil Alarmcentrale

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!