Een fiets leasen bij DutchLease
Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed-pedelec

Fiets lease bij DutchLease

Via uw werkgever een fiets leasen of als werkgever uw werknemers een leasefiets bieden levert niet alleen vitaliteit voor uzelf of uw medewerkers op, het scheelt ook in kosten én biedt milieuvoordelen. Dankzij de gloednieuwe fietsregeling van de zaak per 2020 wordt een fiets leasen extra aantrekkelijk. Neem contact op met onze leaseadviseurs of accountmanagers voor de mogelijkheden.

 


Een fiets leasen voor werknemers

Al vanaf een paar euro per maand (7% bijtelling) rijdt u een fiets van de zaak. Welke fiets u kiest, is aan u: van stadsfiets tot elektrische fiets, van bakfiets tot speed-pedelec. Bij meer dan 1.000 lokale fietsenwinkels kunt u terecht voor het maken van een keuze. Bent u aan het eind van uw leasecontract nog steeds tevreden met uw fiets? Dan heeft u de mogelijkheid uw fiets over te nemen. 


Een fiets leasen voor werkgevers

De 'fiets van de zaak' is terug. Maar dan in een nieuw jasje, namelijk met een heldere wetgeving die werkgevers gelukkig maakt. Een leasefiets van de zaak is een van de meest gewilde arbeidsvoorwaarde van Nederland. Als werkgever heeft u geen kosten in verband met de Werk Kosten Regeling (WKR), uw werknemers gaan fit naar werk, u bespaart op parkeerkosten, brandstof en kilometervergoedingen én de fiets draagt mee aan een groei mobiliteitsbeleid.


Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,3

  • 48 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

 

Voorbeeldberekening

Type fiets: E-Bike 
Consumentenadviesprijs: € 2.500
Bruto maandloon: € 3.000
Mijn werkgever betaald: Niet mee
Service & verzekeringspakket: Standaard

Oude nettoloon: € 2.346,23 - Nieuwe nettoloon: € 2.291,77 = € 54,46 Maandelijkse kosten incl. Service & servicepakket: € 11,74 

Fiets leasen bij DutchLease
Vind de lease auto die het beste bij u past
bij DutchLease least u alle merken en modellen