Tesla leasen
Flexibel leasen via DutchLease
Vanaf 12 maanden zakelijk leasen

Flexible Lease

Flexibel omgaan met mobiliteit is belangrijk voor ieder bedrijf. In het geval dat het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Om die reden kunt u flexibel auto's leasen bij DutchLease. Met Flexible Lease bieden wij u de mogelijkheid om na 12 maanden uw auto(s) kosteloos in te leveren.

Flexibel rijden voor een aantrekkelijke prijs

Flexible lease biedt u de mogelijkheid om al na 12 maanden uw contract kosteloos op te zeggen, mits u aan de voorwaarden voldoet*. Zo kunt u flexibel omgaan met mobiliteit en heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

 

Vast maandbedrag met volledige service

Naast de vrijheid om na 12 maanden uw contract op te zeggen, heeft u ook de zekerheid van Full Operational Lease. DutchLease draagt namelijk zelf de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én het afschrijvingsrisico van de auto. In de maandkosten zijn alle kosten rente-, afschrijvings-, en operationale kosten inbegrepen. Onderhoud en reparatie vindt plaats bij uw persoonlijke merkdealer waardoor u minder zorgen heeft. Daarnaast kunt u ook een tankkaart in het leasecontract opnemen. Hiermee heeft u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u precies waar u aan toe bent.

 

Flexible Lease, Occasion Lease of Full Operational Lease

Gebruikmaken van de vrijheid om eerder op te zeggen? Dan past Flexible Lease bij u. Toch benieuwd naar onze andere leaseproducten, neem dan snel een kijkje. Full Operational Lease: voor 100% zorgeloos rijden waarbij alles in uw maandbedrag zit inbegrepen. Occasion Lease: als u een vrijwel nieuwe auto wilt leasen voor de prijs van een gebruikte, de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Mocht dit nog niet zijn waar u naar opzoek bent of twijfelt u ergens over? We helpen u graag verder!

 

Alle merken flexibel leasen!

Bij al onze leaseproducten en dus ook bij Flexible Lease is het mogelijk om alle merken te leasen. Vraag direct online een offerte aan.

 

Dutchlease
  • 48 jaar lease-ervaring

  • Altijd een snelle reactie

  • Een vast contactpersoon

  • Hoge klanttevredenheid: 8,3

Tesla Model 3 leasen
Rijden met 16% bijtelling
Bekijk elektrische leasemodellen