Greenfleet bij DutchLease

Een groener wagenpark met Greenfleet

De afgelopen tijd is duurzaam rijden steeds belangrijker aan het worden. Greenfleet van DutchLease vormt een optimale mix tussen een duurzaam wagenpark en een vermindering van uw wagenparkkosten. Samen kiezen we voor de juiste auto’s en creëren we bewustwording van rijgedrag en brandstofverbruik onder uw werknemers.

Duurzaam, zuinig, kostenbesparend wagenpark in enkele stappen

Het bezitten van een duurzaam wagenpark heeft vele voordelen. Zo worden de kosten lager door lagere bijtellingen voor volledig elektrische auto's, door zuinige omgang met de voertuigen en duurzame voertuigen verbruiken ook minder brandstof. Wilt u ook profiteren van deze voordelen en nog veel meer bijkomende voordelen? Dat kan met Greenfleet van DutchLease. 

 

Keuze uit voertuigen met een laag brandstofverbruik

Kiest u voor Greenfleet, dan beginnen wij met een analyse van uw huidige wagenpark. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het huidige verbruik binnen uw wagenpark. Vervolgens kunnen wij u advies aanbieden over het inzetten van alternatieve auto's voor uw wagenpark. Hierin letten wij met name op een zo duurzaam mogelijk wagenpark. De keuze voor voertuigen met een lage CO2-uitstoot staat hierin dus centraal.

 

Bewuster omgaan met voertuigen

Het rijgedrag van een bestuurder van een auto heeft grote invloed op het verbruik en de uitstoot van een auto. Bewust duurzamer rijden kan zeer kostenbesparend zijn. Om uw medewerkers zich hiervan bewust van te maken, biedt DutchLease in samenwerking met de ANWB een berijderstraining aan. Deze training zal een halve of een hele dag kosten en zal toelichten hoe er milieubewust en zuinig gereden kan worden.

 

Unieke rapportagesystemen met het Incentive Programma

Onze unieke rapportagesystemen stellen u in staat inzicht te verkrijgen in het rijgedrag van uw berijders. Met het unieke Incentive Programma is het eenvoudig om goed gedrag van berijders te belonen. Dit leidt tot een besparing van uw brandstofkosten, oplopend tot wel 10%.

 

Service van DutchLease bij Greenfleet

Wij garanderen u een snelle, persoonlijke en nuchtere service. Standaard bieden wij u bij DutchLease een vaste contactpersoon, zodat u op een snelle en persoonlijke wijze geholpen kan worden. Deze vaste contactpersoon kijkt samen met u naar uw wagenpark en kijkt hoe deze geoptimaliseerd kan worden, zodat u als wagenparkbeheerder kan groeien. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u behoefte aan meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen! We helpen u graag verder.

Voordelen Greenfleet

 • Keuze voor duurzame auto’s
 • Lagere bijtelling voor berijders
 • Lagere kosten dankzij zuinige omgang met voertuigen
 • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Bewustwording van rijgedrag met een ANWB cursus
 • Rapportagesystemen voor inzicht in gedrag berijders
 • Incentive Programma om goed gedrag te belonen

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Wilt u weten of uw autoregeling marktconform is? Wij zoeken het graag voor u uit."

Ook toe aan échte service?

Huibert staat voor u klaar!