Sale en Lease Back bij DutchLease

Verkoop uw wagenpark en lease uw auto’s direct zorgeloos terug

Wist u dat het verkopen van uw wagenpark aan DutchLease en het daarna zelf terugleasen van uw auto’s vele voordelen voor u heeft? U krijgt met Sale en Lease Back extra kapitaal in handen, dit kunt u weer besteden aan uw corebusiness.

Alle comfort van Full Operational Lease

Omdat Sale en Lease Back van DutchLease een Full Operational Lease-product is, profiteert u zodoende ook van alle bijbehorende voordelen. In uw scherpe leasetarief zijn alle zaken omtrent de financiering en het onderhoud van de auto opgenomen. We dragen zorg voor reparaties, onderhoud en banden, afschrijving, verzekering, rente en houderschapsbelasting. Daarnaast is het mogelijk om brandstof aan uw contract toe te voegen.

 

U bepaalt de prijs

We kopen uw auto(‘s) altijd tegen een prijs die u zelf bepaalt. Deze kan variëren van de boekwaarde volgens uw boekhouding tot een prijs die ligt tussen handelswaarde en de particuliere waarde. Hiermee bent u nooit in het nadeel en profiteert u van een scherpe prijs.

 

Redenen om over te stappen op Sale en Lease Back

Het beheren van auto's voor uw wagenpark kan vele verantwoordelijkheden met zich meebrengen. Hier zit u als wagenparkbeheerder niet altijd op te wachten. Als u merkt dat dit teveel wordt biedt DutchLease Sale en Lease Back als oplossing. Onzekere economische tijden kunnen daarnaast ook een reden zijn dat u besluit om uw wagenpark aan DutchLease te verkopen en daarna de auto's zelf terug te leasen. DutchLease helpt u met het ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

 

Optimaal profiteren

Het verkopen en terugleasen van de auto's uit uw wagenpark houdt in dat de auto's van uw balans verdwijnen. De kosten voor het gebruik van de auto's uit uw wagenpark kunnen dan direct op de winst- en verliesrekening worden geboekt. Daarnaast vallen ook uw afschrijvingen lager uit en profiteert u van een unieke all-risk dekking.

 

Andere leaseproducten naast Sale en Lease Back

DutchLease biedt oplossingen voor uw wagenpark. Sluit het Sale en Lease Back product niet helemaal aan op uw bedrijfsdoelstellingen? Neem dan een kijkje bij onze andere leaseproducten, zoals Flexibel Lease of Greenfleet. Door naar de wensen van onze klanten te luisteren kunnen wij onze diensten voortdurend verbeteren. Op dit moment beoordelen onze klanten ons met een 9,1 gemiddeld.

De voordelen van Sale en Lease Back

 • Geen operationele risico’s voor uw auto’s
 • Geen administratieve lasten rondom vervoer
 • U bepaalt de verkoopprijs van uw auto’s
 • Verbetering van uw solvabiliteit, toename liquide middelen
 • Alle comfort van Full Operational Lease
 • Vast maandtarief en maandelijkse factuur

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!