Staffelcontract bij DutchLease

Lease als startende ondernemer flexibel en zonder risico

U bent een startende ondernemer en wilt dat uw zakelijk vervoer op orde is. Qua budget heeft u behoefte aan een voordelige oplossing. Een Staffelcontract bij DutchLease biedt u de mogelijkheid om voordelig, flexibel en zonder financieel risico te leasen! De voordelen van een Staffelcontract kunt u hier lezen!

Mogelijkheid tot contractverlenging bij een Staffelcontract

Met een Staffelcontract van DutchLease begint u met een contract voor 12 maanden. Om niet vast te zitten aan een langlopend contract en dus risico vrij te leasen. Verloopt uw business goed en wilt u het contract verlengen? Dat is uiteraard mogelijk! Verlengen kan namelijk na het eerste jaar tot 24, 36 of 48 maanden, waardoor u profiteert van een voordelig tarief. Met het Staffelcontract profiteert u van de Full Operational Lease-voorwaarden, deze hebben als voordeel dat u volledig wordt ontzorgd. Zorgeloos ondernemen!

 

Eén maandelijks bedrag voor al uw kosten

Kiest u voor een Staffelcontract, dan profiteert u zoals eerder gezegd automatisch van de voordelen van Full Operational Lease. Dit betekent dat vervelende financiële verrassingen als reparaties, onderhoud, banden, afschrijvingskosten, rente en motorrijtuigenbelasting mee zijn genomen in het bedrag dat u maandelijks betaalt. Schade rijden? U betaalt dus niet voor deze onverwachte kosten! Daarnaast zijn uw auto’s altijd voorzien van een all-risk dekking.

 

Leaseproducten naast het Staffelcontract

Wilt u de mogelijkheid hebben om een contract af te sluiten voor 12 maanden, maar daarna de optie hebben om dit te verlengen tot 24, 36 of 48 maanden? Dan is het Staffelcontract een juiste keuze voor uw wagenpark. Heeft u interesse in grotere auto's in de vakanties en de rest van jaar een kleinere goedkopere auto? Dan is Additional Lease de juiste keuze voor uw wagenpark. Duurzaamheid een belangrijk punt in uw onderneming? Greenfleet voorziet in het groener worden van uw wagenpark! Naast deze lease opties, bieden wij nog meer leaseproducten aan waar u eens naar kunt kijken.

 

Tevreden klanten

Bij DutchLease beantwoorden wij uw vragen zo snel mogelijk op te beantwoorden en bieden wij u persoonlijk en deskundig advies om altijd op de hoogte te houden. Een vast contactpersoon met expertise over leasen is dan ook vanzelfsprekend! Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 9,1 waar wij erg trots op zijn. Neem contact met ons op om samen de huidige positie van uw wagenpark te bepalen en erachter te komen wat de beste keuze is voor uw wagenpark!

Voordelen staffelcontract

 • Kortlopend leasecontract met mogelijkheid tot verlenging
 • Vast bedrag per maand
 • Vervoersbudget beter beheersbaar
 • Voordelen van Full Operational Lease

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!