Stock Management bij DutchLease

Zorgeloze overdracht van leaseauto’s tussen berijders

Het overdragen van leaseauto's inclusief een check op schade, onderhoud en APK door een expert wordt mogelijk door Stock Management van DutchLease!

Hoe werkt Stock Management van DutchLease?

Het inwisselen van uw leaseauto verloopt eenvoudig en snel. U kunt zelf contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt bij DutchLease wanneer u de leaseauto wilt inruilen. DutchLease zorgt ervoor dat de auto op de door u gewenste locatie uitgebreid geïnspecteerd wordt door een schade-expert. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Vervolgens heeft u zelf de keuze om de auto in het beheer van DutchLease te stallen. Het voordeel hiervan is dat u niet onnodig extra auto's in uw wagenpark heeft staan. Bij Stock Management zorgen we dat de overdracht van de auto's probleemloos en zorgeloos voor u verloopt.

 

Stock Management is efficiënt

Omdat u de mogelijkheid heeft om de leaseauto's te plaatsen bij DutchLease wordt uw parkeerterrein efficiënt gebruikt en staan er geen extra auto's die er helemaal niet hoeven te staan. Daarnaast reduceert het ook de administratieve en operationele taken voor de auto's, denk namelijk aan het onderhoud ervan! U kunt uw tijd en aandacht besteden aan uw kernactiviteiten terwijl elke berijder in een perfecte en zorgeloze auto rijdt.

 

Keuze uit vier pakketten

Bij Stock Management bieden wij u de keuze uit vier kant-en-klaar pakketten. U kunt deze uitbreiden naar uw persoonlijke wensen en behoeften. De keuze voor een bepaald pakket is afhankelijk van de werkzaamheden die u uit handen wilt geven, zoals transport, reiniging en reparaties. Door de vaste prijsstelling weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Op deze manier kunt u de kosten van de overdrachten van de leaseauto's binnen uw wagenpark goed in de gaten houden en komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Hieronder zijn de pakketten kort beschreven.

 

Compact

Bij het Compact pakket zorgen wij voor de inname van de leaseauto's en doen wij een check op schade, onderhoud en APK door een schade-expert.

 

Comfort

Het Comfort pakket bevat naast de inname van leaseauto's en een check op schade, onderhoud en APK door een schade-expert, ook het retour van het transport.

 

Comfort Plus

Het Comfort Plus pakket is een uitgebreidere versie van het Comfort pakket. Niet alleen inname van de auto, check op schade, onderhoud en APK door een schade-expert en retour van het transport wordt verzorgd door DutchLease, maar ook een standaard reiniging en ophalen van de auto voor de schade check.

 

Compleet

De meest uitgebreide versie van de vier pakketten is het Compleet pakket. Inname van de auto, transport ophalen, check op schade, onderhoud en APK door een schade-expert, intensieve reiniging en retour van transport wordt door ons verzorgd.

 

Alle leaseproducten

Bekijk op onze site ook de andere leaseproducten die wij aanbieden voor uw wagenpark!
Full Operational Lease en Short Lease zijn al twee voorbeelden van alle leasevormen die DutchLease aanbiedt. Neem contact met ons op om samen te kijken welke leasevorm het best bij uw wagenpark past!

 

Voordelen Stock Management

 • Zorgeloze berijderswissels
 • Soepele inname terugkomende auto’s
 • Uw parkeerterrein vrij van overtollige auto’s
 • Een schone en schadevrije auto voor nieuwe berijders
 • Efficiëntere kostenbeheersing van uw wagenpark

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!