De Mazda CX-5 zakelijk lease

De tweede, vernieuwde generatie Mazda CX-5 zorgt voor een intense rijbeleving dankzij de geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt. Deze innovatieve en duurzame motortechnologie van Mazda is standaard aanwezig in de Mazda CX-5. U ervaart dankzij de revolutionaire G-Vectoring Control nog meer controle. Bent u op zoek naar een zakelijk leaseauto met trekkracht: de Mazda CX-5 biedt u minimaal 1.800 kg trekkracht, tot wel 2.100 kg. 

Geniet van het rijden dankzij perfect afgewerkte details

De Mazda CX-5 is een perfect geschikte zakelijke leaseauto, doordat de auto is ontworpen rondom de bestuurder. Zo is het materiaalgebruik in het interieur zacht op plaatsen waar het vaak wordt aangeraakt en robuust op andere plekken. Het stuurwiel bevat smallere spaken wat uw handen als vanzelf om het stuur heen doen vallen.

De Mazda CX-5 zakelijk leasen? Kies uw leasevorm

Bent u op zoek naar een crossover voorzien van nieuwste duurzame technologie? De Mazda CX5 zakelijk leasen via DutchLease doet u nu met extra voordeel. Profiteer van een extra voordelig Full Operational Lease contract wanneer u nu een offerte aanvraagt.

Vanaf €525,-

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

 

Vraag een offerte aan

De Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G

  • Compacte cross-over
  • Nieuwe huisstijl: KODO
  • SKYACTIV technologie

De Mazda CX-5 in beeld

Het interieur van de Mazda CX-5

Bose- audiosysteem met tien speakers

Mazda CX-5 Bose Audiosysteem
De Mazda CX-5 is voorzien van tien Bose-audispeakers, waardoor u omringt wordt met een prachtig, helder en uitgebalandeerd geluid.

KODO Design

Mazda CX-5 interieur

De Mazda CX-5 is voorzien van de nieuwe huisstijl van Mazda: het KODO design. (Soul of Motion). Zodra u plaatsneemt achter het stuur, vindt u direct de weg richting het stuurwiel en pedalen, dankzij de optimale rijpositie en de plaatsing van de pedalen.

* Prijs op basis van de Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD Skylease met een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km.

Meer weten over de tijdelijke leaseactie op de Mazda CX-5? Of wat de leasevorm 'Full Operational Lease' precies inhoud? Neem contact met ons op, en wij voorzien u vrijblijvend van advies!

Ook toe aan échte service?

Steven
Steven helpt u graag! 033 45 49 540