De nieuwe Audi A1

De tweede generatie van de Audi A1 Sportback is slimmer, sportiever en ruimer dan ooit. Voortaan zal de Audi A1 alleen nog als Sportback en dus als 5-deurs beschikbaar zijn. De Audi A1 zet een nieuwe standaard in zijn klasse op het gebied van luxe, comfort en sportiviteit. Een royale verbetering.

Slimmer

 

De nieuwe Audi A1 is op het gebied van intelligentie vooruitstrevend. Hij biedt u namelijk een persoonlijke ervaring door onder meer qua interieur op u als bestuurder gericht te zijn. De verschillende kleur- en materiaalopties zorgen voor een nog persoonlijkere ervaring.

 

De intelligentie van de nieuwe Audi A1 heeft in de tweede generatie een enorme boost gekregen. Zo is het nu standaard dat u geniet van een multifunctioneel stuurwiel, een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel met MMI radio en een uitstekende multimedia interface.

 

De Audi A1 Sportback is door slimmer te zijn ook veiliger. De nieuwe assistentiesystemen komen namelijk uit het topsegment van Audi. Zo houdt uw nieuwe Audi A1 u op veilige afstand van uw voorligger, helpt hij u om op de eigen rijstrook te blijven én helpt hij met inparkeren. Het is zelfs mogelijk om volledig automatisch in en uit te parkeren en assistentie te krijgen bij achteruitrijden.

 

Dit alles maakt de A1 intelligenter en persoonlijker dan ooit en daardoor uniek in zijn klasse.

 

Sportiever

 

Uiteraard kunt u bij de nieuwste A1 van Audi weer uit gaan van Duitse klasse als het aankomt op de constructie van de wagen. Het is namelijk gelukt om een naadloze balans te vinden tussen sportiviteit en comfort. Dit komt onder andere door de vernieuwde constructie van de as, remmen en optionele wegrijd-assistent.

 

De Sportback zal met verschillende sportieve motoren beschikbaar zijn. Audi geeft u verder nog opties zoals een steviger onderstel en op de motor afgestemde dynamische pakketten om de sportiviteit van uw A1 nog meer op te krikken.

 

Het exterieur van de hernieuwde bolide is overal sportiever en aantrekkelijker geworden. Zo is aan de neus van de A1 flink gesleuteld en door de grille en de koplampen ziet deze er stukken sportiever uit. De derde zijruit is verdwenen en ook het achterwerk heeft een flinke transformatie ondergaan.

 

Ruimer

 

De grootte van de A1 werkt comfort verhogend. De totale lengte van de wagen groeit met 56 millimeter en komt zo boven de 4 meter uit op 4,03 meter. De inhoud van de kofferbak is gegroeid met 65 liter tot 335 liter. Door de achterbank plat te leggen groeit de inhoud tot 1090 liter.

 

De nieuwe Audi A1 is door dit alles slimmer, sportiever en ruimer dan ooit. In november wordt hij op de Nederlandse markt verwacht. Prijzen en exacte specificaties worden kort daarvoor bekend gemaakt.

 

Om op de hoogte te blijven van updates rondom de nieuwe A1 en het laatste nieuws rondom zakelijk rijden, volgt u ons op LinkedIn.

 

Meer weten over zakelijk rijden, nieuwe modellen en wat DutchLease voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.