Voor elke klus een DutchLease bus!

Naast de standaard bedrijfsauto's leasen, zijn er nog een aantal bijzondere bussen te leasen via DutchLease waar u misschien niet direct aan denkt. Toch kan één van deze (bijzondere) bussen perfect zijn om uw kernactiviteiten mee uit te voeren. We zetten de exotische bedrijfswagens voor u op een rijtje.

De exotische bedrijfswagens van DutchLease

Om uw bedrijfsactiviteiten optimaal uit te kunnen voeren is een standaard-bedrijfswagen fijn, maar kan een wat meer 'exotische bus' u misschien nóg beter ondersteunen in uw werkzaamheden.

1. Renault Pick-Up Enkele cabine

Naast een gesloten bedrijfsauto leasen is de 'Renault Pick-Up Enkele cabine' een goede keuze voor het vervoeren van materialen. Bij deze bedrijfsauto kunnen ook uitstekende materialen zoals ladders of vloerplanken gemakkelijk vervoert worden. Naast een ladderdrager beschikt de Pick-Up Enkele cabine ook over stevige opslagruimtes onder de laadvloer. Deze Pick-Up heeft tot 9,6 m2 laadoppervlak en een 2 zitbank op de eerste rij.

Pick-Up Enkele cabine

2. Volkswagen Chassis Dubbele cabine

Bijzonder aan de Volkswagen Chassis Dubbele Cabine is de opbouw van de bedrijfswagen. Dankzij het lage gewicht is de wagen de perfecte basis voor zware opbouwen. U heeft zelf de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten en uitrustingsniveau. U bepaalt dus zelf hoe de Crafter Chassis Dubbele cabine eruit komt te zien optimaal voor uw bedrijfsdoeleinden. Als startende ondernemer is het leasen van deze bestelbus een goede keuze!

Chassis Dubbele Cabine

3. Renault Combi Personenvervoer

Om meer dan vijf personen te vervoeren is een Combi Personenvervoerwagen ideaal. Met de Renault Trafic Passenger en de Renault Master Combi en Bus kunnen van 6 tot wel 17 personen vervoert worden.

Combi Personenvervoer

4. Opel Koelwagen

Naast de Pick-Up en het personenvervoer, kunt u bij DutchLease ook een koelwagen leasen. De Opel Combo, Vivaro en Movano worden voor u op maat gemaakt zodat u uw kernactiviteiten optimaal kunt uitvoeren. Voor isolatie wordt gebruik gemaakt van model specifieke isolatiepakketten. De optimale vervoersbus voor koel- en isolatie elementen.

Koelwagen

De bedrijfsauto's zijn bij verschillende merken te leasen. DutchLease is een universele leasemaatschappij. Dit betekent dat u alle merken en modellen kan leasen via DutchLease. Naast de bedrijfswagens waarvoor u direct een offerte kunt aanvragen, staat DutchLease ook zeker open voor complexe situaties. Advies en bussen op maat voor de zakelijke markt is voor DutchLease geen enkel probleem!