Introductie Volvo V60

De Volvo V60 voldoet aan ieders verwachtingen en lijkt een topper te worden. Daarom doken we in de kenmerken en specificaties van de auto, zodat we deze alvast met u kunnen delen. 

De nieuwe Volvo V60 is deze maand geïntroduceerd aan het grote publiek. Ook bij DutchLease kijken we graag naar de aankomende modellen en bekijken we of een auto geschikt is om te leasen. De Volvo V60 is een échte gezinsauto, maar met alle opties van een zeer stabiele en mooie zakelijke auto, wat de auto aantrekkelijk maakt voor de zakelijke leasemarkt. Volvo geeft aan de V60 te hebben gemaakt met in het achterhoofd 'de mens als uitgangspunt'. Dat is zeker terug te zien. Alles in de auto is gemakkelijk te besturen en aan te passen, maar ook qua uiterlijk is de V60 een plaatje om te zien. We verdelen de kenmerken van de V60 in 3 groepen, zoals ook Volvo dat doet: Elegant, sportief & veelzijdig. 

Elegantie

De elegantie die de V60 met zich mee draagt is in veel aspecten terug te zien. Zo is het interieur een lust voor het oog. De chique ventilatieroosters met diamantmotief zorgen voor een strakke uitstraling. De auto is leverbaar met panoramisch dak, waardoor licht een grote hoeveelheid ruimte krijgt. De auto heeft 5 zeer comfortabele zitplaatsen met een neerklapbare achterbank. Hierdoor wordt het echt vertoeven in de auto, wat Volvo ook probeert te benadrukken. Volvo toont haar 'oog van detail' door de pure lijnen die te zien zijn aan het exterieur van de auto. Daar draagt de LED-verlichting ook aan bij. 

volvo v60 leasen

Sportief

De Volvo V60 leasen wordt erg aantrekkelijk door het sportieve karakter van de estate. Zo kunt u tussen 3 rijmodussen schakelen die direct effect hebben op onder andere de performance van de motor. Of, nog mooier: creëer uw eigen rijmodus met de individual instelling. Volvo combineert geavanceerde brandstofmotoren met een krachtige elektromotor door de Plug-in Hybrid T8 Twin Engine. Hierdoor heeft de auto power genoeg om snel te reageren in het verkeer. Daarnaast is er op verschillende plekken gewerkt met lichte materialen, om zo het totale gewicht te herleiden en de dynamiek te bevorderen. 

Veelzijdig

In de nieuwe Volvo V60 beleeft u iedere keer een dynamische en comfortabele rijervaring. De Zweedse estate combineert comfort met een strak scandinavisch design en laat daarmee de veelzijdigheid zien die een auto kan bieden. Vakmanschap en slimme technologieën gaan hand in hand om een ruimte te ontwikkelen waarin het altijd aangenaam vertoeven is. 

Daarnaast denkt Volvo ook aan de muzikale liefhebber, door maarliefst 15 luidsprekers te plaatsen in de auto. Het indrukwekkende geluidssysteem is van Bowers & Wilkins en brengt met een unieke subwoofer een krachtig geluid ten hore. De luidsprekers zijn zo geplaatst dat het maximale geluid uit het interieur te halen is. 

Last but not least investeert Volvo (uiteraard) ook in de veiligheidsfuncties van de nieuwe V60. Met 'City Safety', beschermt de auto mensen die binnen en buiten de auto zijn. door radar- en cameratechnologieën worden mogelijke gevaren gemakkelijk gezien.

volvo v60 leasen

De Volvo V60 leasen via DutchLease

DutchLease blijft de ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe Volvo V60 volgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of lijkt een Volvo V60 leasen u een goed idee? Dan helpen we u graag op weg. Neem contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte of informatie. Op zoek naar een andere estate? Bekijk dan eens de Audi A4 avant of de Volkswagen Passat Variant.