• populaire elektrische auto's

7 Populaire elektrische auto's

DutchLease zette 7 populaire elektrische leaseauto's op een rij: welke spreekt u het meest aan?

Bent u op zoek naar een milieubewuste, energiezuinige en mooie leaseauto? DutchLease helpt u graag bij het uitkiezen van een elektrische auto, welke steeds vaker gezien wordt in Nederland. We hebben voor u de 7 meest populaire elektrische auto's die via DutchLease geleased worden op een rij gezet met hun specificaties. U kunt een elektrische auto leasen via verschillende producten die we aanbieden. Denk hierbij aan Full operational lease, Short Lease of Flexible Lease. We helpen u graag op weg!

7 populaire elektrische auto's: 


1. Volkswagen e-Golf 
Model VII e-Golf elektromotor 136pk 5D Aut. e-Golf
136 pk
Accucapaciteit (kWh) 35,8
Elektrische actieradius (praktijk)* 200 km
Topsnelheid: 150 km/u

De e-Golf is een van de meest populaire elektrische auto's in zijn soort. Efficiency, dynamiek en comfort maken de e-Golf een zeer betrouwbare en veelzijdige auto. Niet alleen de stedelijke ritjes, maar ook ver daar buiten kunt u genieten van de e-Golf. De auto heeft een grote acculading, terwijl de bijtelling erg laag is (4% in 2017). Ideaal voor een lease-rijder dus!


2. Renault Zoe 
Model Q90 88pk Bose Quickcharge Z.E. 40
88 pk
Accucapaciteit (kWh) 41
Elektrische actieradius (praktijk)* 240 km
Topsnelheid: 135 km/u

De elektromotor van deze 100% elektrische Renault Zoe maakt nauwelijks geluid. Daarnaast staat de auto bekend om het comfort, de gemoedsrust en het rijplezier. Ook het interieur is milieu bewust. Selecteer en regel de temperatuur in de ECO-modus. Hierdoor wordt het stroomverbruik van de airconditioning beperkt en wordt de actieradius vergroot. 


3. NISSAN LEAF 
Model 2.ZERO EDITION
150 pk
Accucapaciteit (kWh) 40
Elektrische actieradius (praktijk)* 240 km
Topsnelheid: 144 km/u

Met de Nissan LEAF voelt u zich zeker én veilig door de intelligentie aan boord. De auto rijdt met slechts één pedaal, waarmee u kan remmen en versnellen met één beweging. Daarnaast worden er vier camera's gebruikt om u met een helikopterview helder laat zien wat er boven, naast en achter u gebeurt.


4. Opel Ampera-E 
Model 60-kWh 204pk Innovation
204 pk
Accucapaciteit (kWh) 60
Elektrische actieradius (praktijk)* 375 km
Topsnelheid: 150 km/u

Dankzij de korte laadtijd en de slimme techniek van de Opel Ampera-E is deze heel flexibel, maar daarnaast ook zeer luxe uitgerust met een 10,2-inch touschreen en lichtmetalen velgen. U kunt veel opties van de auto zelf toevoegen en samenstellen naar uw wensen. 


5. BMW i3 
Model (94 Ah) Aut i3
170pk
Accucapaciteit (kWh) 33
Elektrische actieradius (praktijk)* 170 km
Topsnelheid: 150 km/u

De BMW i3 heeft een zeer exentrieke uitstraling en zal u hierdoor snel herkennen als échte elektrische auto. Bij een lage laadstatus van de accu wordt de optionele 'Range Extender' ingeschakeld in de i3.6. Hyundai IONIQ 
Model EV 120 pk Comfort
120 pk
Accucapaciteit (kWh) 28
Elektrische actieradius (praktijk)* 195 km
Topsnelheid: 165 km/u

De Hyundai IONIQ is voorzien van veel veiligheidssystemen waardoor inzittenden beschermd worden. Daarnaast kreeg de IONIQ de hoogst mogelijke waardering van de Eurese veiligheidstest. Een zeer veilige auto met modern design en aerodynamische prestaties.


7. Tesla Model S
Model 75 kWh D 334pk AWD S
334 pk
Accucapaciteit (kWh) 75
Elektrische actieradius (praktijk)* 380 km
Topsnelheid: 225 km/u

Model S is gemaakt om zo sensationeel, maar ook zo veilig mogelijk te zijn. Hij is voorzien van Autopilot functies waardoor snelheid en veiligheid elkaar omarmen.

Meer weten over elektrische auto's: 


Wilt u meer informatie over de populaire elektrische auto s van dit moment? Bent u benieuwd naar hoe het laden nu werkelijk gaat of hoe de actieradius wordt gemeten van een elektrische auto? Dan kunt u gerust contact opnemen met DutchLease. Met persoonlijk contact  helpen we u om de keus te maken die het best bij u past. Neem ook een kijkje op onze elektrisch rijden pagina voor alle informatie rondom elektrische auto's.