Geen DutchLease persoonsgegevens in RDC datalek

Donderdag 25 maart 2021 is bekend geworden dat er een datalek is geweest bij het RDC. We verwijzen u hier naar het bericht en naar de site van het RDC. Dit datalek ligt buiten onze invloedssfeer, maar raakt wel onze dealerorganisatie en onze klanten.

Dit betreuren wij zeer.Onze dealers maken gebruik van software die mogelijk geraakt is. De kans is daardoor aanwezig dat voertuig- en persoonsgegevens die een klant bij de dealer heeft achter gelaten, gelekt zijn.

De dealerorganisatie is in nauw contact met softwareleverancier RDC over de te nemen stappen.Het kan zijn dat u vragen heeft over het datalek bij het RDC. In dat geval vragen we u om contact op te nemen met het telefoonnummer dat het RDC op hun site communiceert: 020 - 644 55 53.

Het RDC meldt dat het gaat om gegevens van september 2018 tot eind januari 2019. DutchLease gebruikt het RDC alleen om data te ontvangen die zijn verkregen vanuit het bronbestand van de RDW. Wij brengen géén data in bij het RDC.

Audi E-tron Sportback DutchLease

Audi e-tron

Vanaf €975 p/mnd*
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3

Tesla Model 3

Vanaf € 733 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.
Nissan Leaf

Nissan LEAF e+

Vanaf €495 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.