De top 4 SUV lease modellen van dit moment

De SUV, oftewel de Sports Utility Vehicle is momenteel geliefder dan ooit bij haar publiek. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een SUV te leasen. Maar wat zijn de beste lease modellen van dit moment volgens DutchLease?

Voordelen SUV lease modellen

De voordelen van het leasen van een SUV:

- Hoge instap
- Veel laadruimte
- Prettig rijden (breder, ruimer en comfortabeler dan gewone auto's)
- Trekvermogen is groter
- Vaak in combinatie met off-road-technieken

Niet zo gek dus dat de SUV geliefd is bij het publiek. Fabrikanten spelen hier slim op in door in 2017 en 2018 hun modelgamma flink uit te breiden met (mini) SUV's. Ook in de komende jaren verwachten we nieuwe SUV modellen te introduceren. DutchLease heeft voor u 4 SUV lease modellen uitgelicht die goed te leasen zijn. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Volkswagen T-Roc

T-roc leasen

De SUV die absoluut niet in dit rijtje mag ontbreken is de nieuwe Volkswagen T-Roc. De sportieve SUV heeft een rauw randje door het stoere design. Tot in de kleinste details is te zien dat Volkswagen hier een stukje vakmanschap heeft geleverd. De T-Roc heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. Wanneer u de bank neerklapt komt de T-Roc uit op wel 1.270 liter bagageruimte, en dat is veel voor een compacte SUV. 
Naast ruimte biedt de nieuwe T-Roc ook veiligheid met zich mee. Sensoren zorgen dat de omgeving van de auto in de gaten gehouden wordt. U krijgt in de zijspiegel een melding wanneer iemand u inhaalt of langsrijdt. Zo houdt u de controle.
En dat is nog lang niet alles. Hij beschikt ook over een zelf aan te passen digitaal dashboard met talloze functionaliteiten die het rijden voor uw aangenamer zullen maken. Dit in combinatie met het unieke design van de auto, zorgt ervoor dat hij eruit springt naast alle andere SUV's.

De T-Roc is via DutchLease nu te leasen van €439,- per maand voor €415,- per maand. Lees hier meer over de krachtige SUV. 

SEAT Arona

SEAT Arona leasen

Compact maar groots. Zo beschrijft SEAT haar nieuwste SUV de Arona. Het SUV leasemodel laat zich van haar stoerste, gedurfdste kant zien aan het publiek. Zo heeft de Arona allerlei connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die normaal gesproken alleen bij de grotere modellen te vinden zijn. De Arona komt in maar liefst 7 uitvoeringen, waarbij de standaard uitvoering al beschikt over functies als front assist, inclusief het emergency braking system.

Met de Arona wilt u eigenlijk direct 'genieten' van het moment. Dat gebeurt al zodra u plaats neemt in de Arona. De ruimte maakt het een aangename plek om mee van A naar B te reizen. Daarnaast is de Arona herkenbaar door het typische SEAT design, met scherpe vouwen en driehoekvormen. Hij doet ons een beetje denken aan de nieuwe Ibiza, maar dan wat hoger. DutchLease vertelt u graag meer over de SUV lease modellen van dit moment, waaronder de Arona. Maak een afspraak of bekijk al onze actiemodellen.

Peugeot 3008

Peugeot 3008 leasen

Met maar liefst 38 internationale awards kunnen we stellen dat de Peugeot 3008 een SUV is van hoge klasse. De opvallende grille en lijnen in het design verraden direct dat de 3008 kracht en karakter uitstraalt. Een glanzend zwart dak, hypermoderne achterzijde van de auto en LED-lampen in de vorm van 3 'klauwen' zoals Peugeot zelf omschrijft bevestigen dit. Wanneer u plaats neemt in de auto valt direct het dashboard op. Het 8 inch touchscreen staat rechtop in het midden van het dashboard, als onderdeel van de i-Cockpit. In de i-Cockpit bevinden zich 6 'pianotoetsen', ook wel 'toggle switches' genoemd. Hiermee heeft u direct toegang heeft tot de belangrijkste comfortfuncties zoals radio, airconditioning en navigatie. U leaset de Peugeot 3008 bij DutchLease voor een vast bedrag per maand. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Škoda Karoq

skoda karoq leasen

Een 'bron van rust', zo introduceerde Škoda begin 2017 de Karoq. De tweede SUV in het modellengamma van Škoda. De Kodiaq, grotere broer van de Karoq, betrad in 2016 al zeer succesvol de SUV wereld. Met de Karoq brengt Škoda een auto op de markt met een avontuurlijk design, maar er is ook gedacht aan veiligheid. Zo heeft de Karoq een Blind Spot Effect, waarmee de dode hoek herkend wordt door parkeersensoren. Daarnaast ondersteunt hij u bij het achteruit inparkeren. Bevindt u zich in een gevaarlijke situatie? Dan remt de mini SUV vanzelf. Daarnaast staat Škoda bekend om het maken van auto's op een 'simply clever' manier. Ook de Karoq heeft een aantal bijzondere handigheden:

1. U bewaart uw ijskrabber vanaf nu in het klepje van de brandstof tank, waardoor u deze nooit meer kwijt raakt
2. De achterklep opent gemakkelijk met 1 voetbeweging onder de achterbumper
3. De Karoq bevat een geïntegreerde tablethouder achterin
 

Om het succes van zijn grote broer te kunnen evenaren heeft Škoda ervoor gezorgd dat de Karoq standaard heel rijk uitgerust is. Dus bent u op zoek naar een compacte SUV dan is de Karoq zeker een geschikte kandidaat.

SUV lease modellen via DutchLease:

Bovenstaande SUV modellen zijn zeer populair om te leasen. DutchLease helpt u daar graag mee op weg. We garanderen u een razendsnelle afhandeling van uw vraag of verzoek. We bieden persoonlijke, op maat gemaakte service aan en zijn een universele leasemaatschappij, wat betekent dat u elk gewenst merk en elk beoogd model bij ons kunt leasen.