• Samenstellen Volkswagen bedrijfswagen

Bedrijfswagen samenstellen tijdens Busleaseweken

​Het samenstellen van een Volkswagen bedrijfswagen was nog nooit zo leuk. Dankzij de Busleaseweken van DutchLease geniet u nu van mooie kortingen op de Volkswagen Caddy, Transporter en de Crafter.

Een Volkswagen bedrijfswagen samenstellen naar eigen wensen: 


Bent u op zoek naar een bedrijfswagen? De Busleaseweken zijn gestart! De Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter zijn op dit moment zeer in prijs verlaagd. En het mooiste is dat u zelf, met behulp van DutchLease, de auto kunt samenstellen. Via DutchLease kunt u uw eigen auto nog luxer of praktischer maken. Een groot deel van de accessoires zijn speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld. Om een indicatie te krijgen van de producten, zetten we enkele handige accessoires voor u op een rij: 

1. BullLock

Deze accessoire verlicht de dagelijkse werkzaamheden. Diefstal is natuurlijk erg vervelend, maar iedere avond kostbare goederen uit uw bus halen kost tijd en energie. De BullLock is een trekhaakslot wat er voor zorgt dat uw bedrijfswagen optimaal beveiligd is. Eenvoudig te monteren en kan gewoon blijven zitten tijdens het rijden. Let op: Wanneer uw bedrijfswagen een opstap heeft aan de achterzijde is deze BullLock niet geschikt.

2. Caddy middenconsole

Een van de meest gekozen accessoires van bedrijfswagens is de Middenconsole voor de Caddy. De armsteun is gemakkelijk opklapbaar en biedt daarnaast ook handige opbergruimte. 

3. Vloerplaten

In verschillende uitvoeringen leveren wij ook vloerplaten voor in uw bedrijfswagen. U kunt kiezen uit 9 mm of 12 mm betonplex met antisliplaag, uitgevoerd met een krasvaste en goed te reinigen toplaag. De verzonken vloerogen bieden de mogelijkheid om uw lading goed vast te zetten, praktisch gezien een zeer fijne toevoeging.

En er is meer! Denk aan onder andere wandbekleding en raambeveiliging opties die een bedrijfswagen voor u perfect maken. DutchLease denkt graag met u mee als het gaat om deze toevoegingen aan uw bedrijfswagen.

 

Uw Volkswagen bedrijfswagen samenstellen via DutchLease

Zoals u leest zijn de mogelijkheden eindeloos, net zoals de modelen. Gaat u voor de Caddy 70th Edition uitvoering met standaard o.a. 17 inch velgen en adaptive cruisecontrol, voor de zakelijke luxe die de Transporter brengt, of toch voor de Crafter welke bekend staat om de ruimte, u kunt uw Volkswagen bedrijfswagen samenstellen naar eigen wensen. Profiteer nog tot eind 2017 van de actie aanbiedingen! Wilt u meer weten of heeft u vragen na het lezen van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op. We bieden u persoonlijk contact en staan voor u klaar.